Setari Cookie-uri

Dragoste intre persoane de acelasi sex: Ai putea sa te indragostesti de o femeie?

Lumea inconjuratoare evolueaza si noi, obligati sau nu, facem tot posibilul sa mentinem ritmul chiar daca asta inseamna sa iesim din zona noastra de confort, sa incercam si alte lucruri sau sa ne schimbam mentalitatea.

Lumea inconjuratoare evolueaza si noi, obligati sau nu, facem tot posibilul sa mentinem ritmul chiar daca asta inseamna sa iesim din zona noastra de confort, sa incercam si alte lucruri sau sa ne schimbam mentalitatea.

Relatiile intre persoanele de acelasi sex au reprezentat o problema destul de dificila nu doar pentru populatia unui anumite tari, ci si pentru autoritati. In fiecare an sunt organizate mitinguri la care participa numeroase persoane pentru apararea drepturilor, drepturi ce li se cuvin. Marsul de protest poate fi uneori violent, unele persoane nevinovate fiind ranite fara niciun motiv.

Dragostea intre persoane de acelasi fel: boala sau normalitate?

In ceea ce priveste parerile expertilor legate de persoanele gay, acestea sunt impartite in functie de gradul de experienta si zona in care traiesc. Daca numerosi sexologi si psihologi europeni sau americani sunt de parere ca este vorba despre un lucru normal, mai ales in societatea in care traim, unii experti considera ca persoanele homosexuale sufera de o boala.

Spre exemplu, Heba Kotb, unul dintre cei mai cunoscuti sexologi ai Orientului, este de parere ca homosexualitatea are o conotatie defaimatoare. Intr-un interviu acordat prezentatorului Riz Khan, Kotb marturiseste:

Persoanele homosexuale sunt precum cele dependente de droguri, alcool sau tutun. Stiu ca parerea mea este diferita de cea a tuturor americanilor, dar ma mandresc cu faptul ca am tratat in totalitate, si subliniez cuvantul <<tratat>>, multi pacienti care sufereau de aceasta boala.

Chiar daca ne mandrim cu faptul ca am evoluat si avem o alta mentalitate, exista numerosi oameni care ii “pun la zid” pe cei care sunt diferiti, neoferindu-le dreptul de a fi ascultati si de a isi sustine punctul de vedere.

Ti-ai lasa partenerul pentru o alta femeie?

Te-ai gandit vreodata ca ai putea fi atrasa de o persoana de acelasi sex? Majoritatea femeilor au o “best friend”; pentru ele, aceasta este mai mult decat un membru al familiei deoarece ii cunoaste cele mai intime secrete si ii este alaturi neconditionat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.