Setari Cookie-uri

Top 8 tentatii intr-o relatie

Frumusetea unui cuplu presupune intelegere, iubire si o comunicare excelenta. Totusi, oricat de multa dragoste ar pluti in aer, nu exista inca relatia perfecta. Tentatia pandeste la orice pas si reprezinta momentul de rascruce intr-un cuplu. Iata 8 ispite care pot periclita o relatie:

Frumusetea unui cuplu presupune intelegere, iubire si o comunicare excelenta. Totusi, oricat de multa dragoste ar pluti in aer, nu exista inca relatia perfecta. Tentatia pandeste la orice pas si reprezinta momentul de rascruce intr-un cuplu. Iata 8 ispite care pot periclita o relatie:

1. Infidelitatea

Infidelitatea, tentatia de a insela este cel mai mare inamic al unei relatii. Pe langa simplul aspect al fructului interzis care devine mai tentant, infidelitatea poate avea si cauze mai profunde. Fie rutina tinde sa se instaleze comod in relatie, fie unul dintre parteneri s-a indragostit de altcineva. Ambele situatii pot afecta o relatie daca nu exista o legatura puternica intre cei doi.

2. Minciuna

Minciuna reprezinta mai mult decat o tentatie in cuplu. De exemplu, minciunile nevinovate sunt inofensive si nu par sa afecteze armonia unei relatii. Nimeni nu accepta sa spuna intotdeauna adevarul, in special daca stie ca nu a comis nimic grav. De asemenea, se spune ca o minciuna devine credibila daca va contine cel putin o jumatate de adevar. Asadar, miciuna poate fi o necesitate, insa ea atrage dupa sine alte minciuni, amagiri si intr-un final poate ajunge sa dauneze.

3. Curiozitatea

Curiozitatea de a testa ceva nou nu are legatura intotdeauna cu tradarea emotionala. Poate unul dintre cei doi isi doreste sa incerce altceva si nu are curajul sa-si exprime gandurile. Sau din teama de a nu-si pata imaginea perfecta prefera sa-si tina scunse intentiile. Curiozitatea este starnita atunci cand ceva lipseste si un partener sa afla in cautarea unor senzatii noi.

4. Sexul virtual

Sexul virtual nu implica un contact direct intre cei doi participanti. Este un joc tentant care incita in mod special imaginatia barbatilor si poate deveni o ispita periculoasa intr-o relatie de durata. Sexul virtual poate porni de la o discutie banala, fiind o modalitate de a te deschide comunicarii. Insa de la vorbe si discutii prelungi in fata camerei web pana la o intalnire fata in fata nu mai este decat un singur pas.

5. Compromisul

Compromisul poate reprezenta un ingredient benefic in orice relatie. A convietui impreuna inseamna a imparti si a-l accepta pe celalalt cu bune si cu rele. Insa, niciodata nu incerca sa fii ceea ce nu esti de dragul lui. Daca renunti la valori importante care-ti umbresc personalitatea, tinzi sa aduni resentimente si in timp vei regreta sacrificiile facute. Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa accepti un compromis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.