Setari Cookie-uri

Varsta influenteaza gandirea barbatilor: sex, stabilitate sau prietenie?

Dorintele barbatilor se schimba o data cu trecerea timpului. Varsta si trecerea anilor reprezinta un factor major in gandirea acestora, afectandu-le si schimband de nenumarate ori punctul de vedere, dar si modul in care acestia percep o relatie.

Dorintele barbatilor se schimba o data cu trecerea timpului. Varsta si trecerea anilor reprezinta un factor major in gandirea acestora, afectandu-le si schimband de nenumarate ori punctul de vedere, dar si modul in care acestia percep o relatie.

Fie ca este vorba despre un adolescent, fie ca facem referire la un barbat de 40 de ani, sexul masculin reuseste sa uimeasca de fiecare data prin modul in care intelege si se exprima pe plan sentimental.

Barbatul de 20 de ani

Principalul scop al barbatilor de peste 20 de ani il reprezinta experienta pe care o au in relatiile cu femeile. Chiar daca intalnirile amoroase si viata sexuala au inceput de mai devreme, varsta de 20 de ani este considerata de catre acestia apogeul in relatii si, cu cat au mai multe cuceriri, cu atat este mai bine pentru “portofoliul” lor.

Cum arata femeia perfecta in viziunea lor? Cat mai buna si…cam atat. Daca ai forme voluptoase, sani si fund bombat esti perfecta. Nu conteaza ce gandesti, care sunt realizarile tale, cei mai multi dintre tineri cautand doar aventura si adolescente frumoase pentru a le purta precum niste accesorii pretioase.

La varsta de 20 de ani barbatii vor doar sa dobandeasca experienta si de aceea, de cele mai multe ori, relatiile sunt cat mai scurte cu putinta, considerand ca este inca prea devreme pentru a isi intalni sufletul pereche.

Barbatul de 30 de ani

La varsta de 30 de ani ajungi deja sa realizezi ce vrei de la viata si sa descoperi cum si ce trebuie sa faci pentru a fi implinit. Barbatii se gandesc mai mult la intemeierea unei familii, la copii, la o viata perfecta. Ei deja vad femeia diferit, ajung sa o inteleaga si sa o cunoasca mai bine.

Chiar daca stiu ca nu isi vor petrece intreaga viata in pat, zbenguindu-se si unduindu-se pentru a oferi placere femeii, sexul joaca totusi un rol destul de important. Seriosi in gandire, sunt in cautarea partenerei perfecte, a sufletului pereche, a femeii care sa ii completeze (asta, daca nu au gasit-o deja). Chiar daca sunt in continuare atrasi de femeile frumoase fizic, incearca sa descopere si interiorul inainte de a face pasul cel mare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.