Setari Cookie-uri

7 defecte masculine care ni se par sexy

Tabieturile masculine nu trebuie sa fie intotdeauna enervante sau lipsite de tact. Iata un exemplu de 7 defecte care fac barbatii sexy si atractivi in ochii femeilor:

Tabieturile masculine nu trebuie sa fie intotdeauna enervante sau lipsite de tact. Iata un exemplu de 7 defecte care fac barbatii sexy si atractivi in ochii femeilor:


1. Timiditatea


Misteriosi, aparent inabordabili, barbatii timizi au un farmec aparte. Spre deosebire de tipii galagiosi care manifesta un comportament exgerat doar pentru a se face observati, timizii pastreaza distanta si asteapta momentul potrivit pentru a-si face aparitia. Flirtul cu ei este de cele multe ori seducator si plin de neprevazut.

Cu cat iti va vorbi mai putin despre el, cu atat mai mult iti vei dori sa ii descoperi sentimentele. Barbatul timid este considerat de incredere, asadar castiga inca un avantaj in fata celorlalti. In plus, stie mereu cand trebuie sa vorbeasca si cand trebuie sa taca. Este o prezenta placuta, pastreaza intotdeauna un zambet enigmatic in coltul gurii si deseori vorbele sale lasa loc la multiple interpretari. Inevitabil, te macina gandul ca in spatele chipului inocent se ascunde un animal salbatic care de-abia asteapta sa fie imblanzit.

2. Nesiguranta

Chiar daca afiseaza o alura de macho, plina de atitudine, in realitate si barbatii au temerile lor. Le place sa fie independenti, insa nu de putine ori apeleaza la parerea iubitei pentru a fi siguri ca iau o hotarare buna. Nesiguranta masculina nu trebuie catalogata ca o slabiciune. Este o reactie fireasca a barbatilor care nu se tem sa–si recunoasca si laturile mai putin puternice ale personalitatii. Totodata, creaza un sentiment placut de incredere si afectiune.

3. Burtica

Gusturile nu se discuta, insa cine a spus ca barbatii cu putina burtica nu sunt sexy? In aceasta categoria nu includem si reprezentantii sexului tare care-si neglijeaza ostentativ conditia fizica. Insa, tiparele prestabilite precum manechinele perfecte si sexy din reviste au devenit de mult un cliseu cotidian care nu reflecta realitatea. Asadar, atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor, silueta imperfecta poate defini o persoana frumoasa si atragatoare.

Un barbat slab, nu inseamna neaparat un barbat sexy. Insa, o musculatura tonifiata si o piele fina la atingere, ingrijita, contureaza imaginea unui barbat care acorda importanta ingrijirii sale. Nu in ultimul rand, un simt al umorului fin si autoironia, conteaza mai mult decat un trup atletic de manechin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.