Setari Cookie-uri

Actorie in pat: 4 roluri erotice pentru fiara din el

Pentru a nu cadea in rutina este obligatoriu ca tot timpul sa vii cu noutati in materie de sex. Fie ca incerci noi pozitii sau aduci jucarii in dormitorul vostru, intotdeauna este bine pentru putina diversitate.

Pentru a nu cadea in rutina este obligatoriu ca tot timpul sa vii cu noutati in materie de sex. Fie ca incerci noi pozitii sau aduci jucarii in dormitorul vostru, intotdeauna este bine pentru putina diversitate.

Astazi iti propun o alta metoda prin care iti poti excita partenerul: rolurile erotice. Stai linistita, nu ai nevoie de talent pentru a pune in practica aceste tehnici.



1. Profesorul si elevul

Chiar daca este un rol clasic, intotdeauna are cele mai bune rezultate. Motivul? In general barbatii sunt atrasi inca din adolescenta de profesoarele lor si de puterea pe care acestea o au asupra lor.

Aveti doua modalitati de a pune in practica acest rol: fie tu esti profesoara si el elevul, fie tu esti eleva si el profesorul. In primul caz, foloseste o uniforma office, in care camasa desfacuta pentru a se vedea sutienul este un must have. Poarta dresuri cu portjartier pentru a fi si mai sexy.

Daca alegi sa fii elevul, alege o tinuta formata din camasa innodata sub sani si o fustita plisata, in carouri.

Scenariul: elevul nu are experienta sexuala si este ajutat de profesor sa invete, fiind supus unor sarcini erotice.

2. Prizonierul si gardianul

Blocata in “celula” si pedepsita, esti sub controlul partenerului tau si obligata sa faci orice acesta iti cere. Gardianul este atras de tine si incearca sa te seduca. Va reusi?



Scenariu: fie prizonierul seduce garda pentru a obtine ceea ce isi doreste si a isi gasi un aliat puternic in inchisoare, fie gardianul isi incearca norocul cu detinutul. Alegeti ceea ce vi se potriveste si lasati-va purtati de putere si pasiune.

3. Prostituata de lux si clientul

Esti una dintre cele mai dorite femei. La tine apeleaza majoritatea barbatilor puternici, plini de bani, dornici sa obtina satisfactie in pat si sa faca tot ce sotiile le interzic. In opinia acestora, esti o adevarata experta, o profesionista care face orice pentru o partida fierbinte de sex.

Pentru tine totul este permis in dormitor: haine provocatoare, tehnici indraznete, vorbe murdare, jucarii sexuale... o singura exceptie, o prostituata de lux nu-si saruta niciodata clientii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.