Setari Cookie-uri

Singura si indisponibila? Invata cum sa depasesti esecul in dragoste

Nu ai cum sa ramai indiferenta in fata unui esec in dragoste. Indubitabil, te marcheaza profund si iti influenteaza gandirea intr-un mod negativ. Regaseste-ti increderea in tine si redescopera lucrurile care te fac fericita .Iata cum poti sa treci mai usor peste o despartire:

Nu ai cum sa ramai indiferenta in fata unui esec in dragoste. Indubitabil, te marcheaza profund si iti influenteaza gandirea intr-un mod negativ. Regaseste-ti increderea in tine si redescopera lucrurile care te fac fericita. Iata cum poti sa treci mai usor peste o despartire:



Nu mai trai in trecut


Nu poti sa iti risipesti timpul traind doar din amintiri. Oricat de mult te-ar afecta despartirea de iubitul tau, inceteaza sa mai traiesti in trecut. Strange toate cadourile care-ti amintesc de el, albumele cu fotografii si pastreaza-le intr-o cutie, cat mai departe de privirea ta. Lasa trecutul in urma si priveste in viitor. Cauta compania prietenelor apropiate; discuta cu ele si descarca-te fara sa te simti stanjenita. De cele mai multe ori situatiile dificile consolideaza o prietenie adevarata.

Ocupa-ti timpul cu activitati care te binedispun. Dedica-te activitatii profesionale si iesi cat mai mult. Nu te izola intre patru pereti si accepta ideea ca nimic nu este intamplator; totul se intampla cu un scop.

Nu esti singura vinovata


O relatie este formata din doi parteneri si ambii sunt responsabili in egala masura de evolutia ei. Asadar, nu lua toata vina asupra ta daca nu a mers indiferent ca el a luat decizia separarii sau tu ai fost cea care a hotarat sa mergeti pe drumuri diferite. Orice relatie presupune riscuri si inevitabil unul dintre acestea este nepotrivirea. Incompatibilitatea poate afecta si relatiile de lunga durata. Nu poti sa te amagesti la nesfarsit ca va merge daca in ciuda compromisurilor constati ca situatia nu se schimba.

Adesea, iubirea nu este suficienta pentru o relatie implinita. Intelegerea si compatibilitatea sunt la fel de importante. Asadar, n-ai ce regreta daca ai plecat dintr-o relatie care nu te facea fericita.

Pune-te pe primul plan


Daca nu iti acorzi tu aceasta satisfactie, nu o va face nimeni niciodata. Asadar, ofera tu primul exemplu. Aduna-te, regaseste-ti echilibrul si incarca-te cu energie pozitiva. Vei depasi un esec sentimental doar daca iti vei dori cu adevarat sa faci asta. Stabileste-ti noi standarde si nu mai fii la fel de ingaduitoare data viitoare.

Invata sa te iubesti, sa te apreciezi cu bune si cu rele. Nu te mai invinovati pentru orice se intampla prost in viata ta. Trateaza fiecare nereusita ca pe o lectie de viata. Fiecare om are dreptul sa greseasca.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.