Setari Cookie-uri

Mr. Right: Ce vrem de la barbatul ideal?

De multe ori mi-am pus intrebarea daca exista cu adevarat barbatul perfect. Acela care reuseste sa aiba toate calitatile, care stie cum sa ma multumeasca, cand sa taca sau sa vorbeasca.

De multe ori mi-am pus intrebarea daca exista cu adevarat barbatul perfect. Acela care reuseste sa aiba toate calitatile, care stie cum sa ma multumeasca, cand sa taca sau sa vorbeasca.

Ii plac animalele, patratele (ma refer la muschii abdominali) sunt la locul lor, se pricepe la treburile casnice, este independent, gandeste matur, stie sa jongleze cu cuvintele doar pentru a ma face sa zambesc. Dar cum iti dai seama ca are toate aceste calitati daca nu ajungi sa il cunosti?



Ne construim dragostea bazandu-ne pe iluzii

Suntem atat de pornite in gasirea celui pe care il visam incat trecem peste numerosi barbati fara a baga de seama ca este posibil ca unul dintre ei sa fi fost cel visat. De ce? Pentru ca avem o lista, un sir de calitati pe care le tinem doar pentru noi, o insiruire de cuvinte devenite porunci, de la care nici in ruptul capului nu ne abatem.

Pentru inceput la un barbat vedem doar aspectul fizic. Chiar si pentru asta ne-am format portretul robot al celui pe care il vrem langa noi: fie ca este brunet, blond sau saten, trebuie sa fie carismatic, dragut, ingrijit si sa stie ce “arunca” pe el.

Cine ne garanteaza ca relatia va functiona?



Avem tendinta sa ne urmam propriile idei si ganduri, fara a iesi din zona de confort. Ne este teama de necunoscut si de aceea ne pastram parerile adanc inradacinate in mintea noastra…poate ni le fura cineva. O relatie stabila are nevoie de mai mult decat importanta aspectului fizic. Toate aceste dorinte ale noastre sunt doar un cliseu de la care nu vrem sa ne abatem.

Iluzii si ipoteze

De ce nu incercam sa ne relaxam mintea si sa o punem un timp pe pauza? De fapt, in adancul sufletului nostru stim ca nu il vrem pe Mr. Right (acesta este doar o fantoma formata in lipsa de ocupatie) pentru ca pana la urma, barbatul vine cu un bagaj, bagaj pe care nu il poate lasa la usa. In acea valiza el nu are doar calitati, ci si defecte…cu care noi trebuie sa ne conformam.

Nu credeti ca ne-am plictisi daca ne-am lasa dominati de rutina zilnica, daca el ar fi asa cum ne-am imaginat de mici? Unde ar mai fi acele scantei care apar in cearta, cum iti mai dai seama ca fapta lui este o dovada de iubire, si nu o obisnuinta?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.