Setari Cookie-uri

Este anul singuratatii. Tu cum sarbatoresti?

Nu stiu ce se intampla de toata lumea se desparte. Este ca si cum in aer ar fi un virus care se transmite de la cuplu la cuplu. Se pare ca au fost infectati pana si actorii de la Hollywood deoarece multi au decis sa isi spuna "Adio" dupa ani lungi de relatie.

Nu stiu ce se intampla de toata lumea se desparte. Este ca si cum in aer ar fi un virus care se transmite de la cuplu la cuplu. Se pare ca au fost infectati pana si actorii de la Hollywood deoarece multi au decis sa isi spuna "Adio" dupa ani lungi de relatie.

Asadar, ce facem daca iubirea a disparut? Stam si ne plangem de mila? Nici vorba. Suntem femei, suntem frumoase si suntem fabuloase. Avem asul in maneca, numai ca nu stim sa profitam de el.



Pentru inceput, sa iti dau cateva motive bine intemeiate pentru care ar trebui sa fii fericita ca esti din nou singura:

- Nimeni nu te mai bate la cap, reprosandu-ti sau impunandu-ti anumite lucruri;

-Ai timp doar pentru tine, nu trebuie sa il imparti cu nimeni;

- Iubeste-ti fiecare mic defect cat mai ai timp deoarece dupa ce intri intr-o relatie vei ajunge sa urasti tot la tine din cauza lui;

- Dai banii pe haine fara a te simti prost ca nu mai ai cu ce cumpara mancare…pana la urma, daca mananci o salata te-ai saturat;

- Nu mai faci cost suplimentar la telefon;

- Ai timp de prietenele tale pe care le neglijezi de fiecare data cand esti intr-o relatie;

- Poti fi cu un tip intr-o seara si cu altul in alta seara doar pentru distractie;

- Tot patul este al tau;

- Poti sa iti pui pijamaua cu inimioare fara teama de a fi considerata imatura;



Si lista poate continua la nesfarsit. Pauzele dintre relatii ar trebui sa reprezinte o perioada in care sa petreci timp doar cu tine, sa te cunosti mai bine, sa te descoperi sufleteste si…cel mai important sa iti faci ordine in minte. Nu trebuie sa stai sa plangi si sa suferi dupa unul care ti-a frant inima deoarece in curand va veni altul care va face la fel. Maturizeaza-te si bucura-te de perioadele in care esti singura deoarece acela este singurul moment in care esti doar tu…cu tine.

Schimba tactica


Petrece timpul cu prietenele tale, barfiti, fa-ti de cap. Esti libera si nu trebuie sa dai socoteala nimanui. In plus, esti femeie. Cati barbati ai vazut ca stau si jelesc, plangandu-si de mila ca au fost parasiti? Niciunul, logic. Hai sa le demonstram ca si noi putem fi puternice, si noi putem trece cu bine peste o relatie. Pana la urma nu este sfarsitul lumii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.