Setari Cookie-uri

Burlacul convins: Cum il iubesti, cum il tratezi?

Tine foarte mult la independenta sa si a conluzionat ca profilul lui nu se incadreaza in tipologia sotului comun. Te iubeste, este respectuos si ti-a cunoscut deja familia. Mai mult decat atat, ti-a castigat si prietenele care au concluzionat ca formati un cuplu de invidiat.

Tine foarte mult la independenta sa si a conluzionat ca profilul lui nu se incadreaza in tipologia sotului comun. Te iubeste, este respectuos si ti-a cunoscut deja familia. Mai mult decat atat, ti-a castigat si prietenele care au concluzionat ca formati un cuplu de invidiat. Pe de alta parte el, iubitul model in ochii tuturor, nu ar renunta pentru nimic in lume la statutul lui de burlac convins.

burlacul convins dar indragostit Barbat liber, dar indragostit; cum il iubesti?


Cand te-ai indragostit de el nu te-a avertizat nimeni in privinta acestui aspect. Sau, te-ai gandit ca pe parcursul timpul isi va schimba parerea despre casatorie si copii. Gresit. La auzul cuvintelor biserica sau casnicie se schimba brusc la fata, dandu-ti de inteles ca nu este (inca) pregatit pentru acest pas. Declina invitatiile la nunta si este primul pe lista petrecerilor de burlaci. Bineinteles, va fi sufletul petrecerii. Trebuie sa se amuze copios pe seama celui sacrificat.


Totusi, el nu se incadreaza in tiparul celor care iubesc aventurile. Nu ti-a dat motive sa-i pui la indoiala fidelitatea si nici responsabilitatile nu-l sperie. Mai de graba se teme pentru imaginea lui. Statutul de barbat burlac, necasatorit ii confera o siguranta mai mare si un aer de superioritate in fata celorlalti. Independenta este foarte importanta pentru el. De-a lungul timpului te-a cucerit prin sinceritate si felul lui de fi. Ti-a fost alaturi si in momentele dificile, demonstrandu-ti ca te poti bza pe el. Asadar, pe langa acest mic defect, are atatea alte calitati.

Cu siguranta, a devenit o parte importanta din viata ta si nu poti sa iei in calcul varianta despartirii. El reprezinta deja idealul pentru tine si ti-l imaginezi alaturi pentru viitor. Asadar, atata timp cat aveti asteptari comune si ti-a demonstrat ca iti merita increderea, merita sa il pastrezi alaturi.

Burlac convins; cum il tratezi?


Nu-l forta sa ia decizii in momentele nepotrivite. Chiar daca prietena ta iti da de veste ca a primit inelul mult visat, nu-i spune iubitului tau stirea pe un ton apasat. Da-i de inteles ca nu il presezi. De asemenea, el va trebui sa realizeze singur ce-si doreste cu adevarat de la relatia voastra. Nu poti sa pornesti la drum alaturi de un om indecis, care nu stie inca ce vrea sau ce simte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.