Setari Cookie-uri

Statusul relatiei in viata reala

Single, In a relationship sau In a open relationship? Tu ce status ai?

Viata noastra este pe Facebook. Suntem fericite, postam o piesa plina de viata, suntem triste, alegem un citat inspirational, insa incarcat cu tristete, suntem intr-o relatie, facem tot posibilul ca toti prietenii nostri sa afle. Iar cand suntem singure, activitatea este in floare.

Am o prietena care o data la o luna isi schimba statusul pe Facebook. Nu stiu daca este corect sa spun “schimbare” deoarece este mai degraba un update sau, mai bine spus, un mod de a le reaminti celor pe care ii are la "Friends" ca este singura. Si cred ca aceasta tehnica da rezultate deoarece primeste zeci de like-uri si mesaje de incurajare la statusul de “Single”.

Ne despartim in viata reala sau… pe Facebook?

Imediat ce simti ca relatia ta este pe marginea prapastiei si ca nu mai sunt multe de facut, nu te incumeti sa lupti, asa ca accepti despartirea. Care este primul lucru pe care il faci dupa ce ai decis sa pui capat relatia? Intri pe Facebook si iti modifici statusul. Motivul? Vrei sa afle toata lumea ca tu esti cea care a facut pasul cel mare si a spus “La revedere”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.