Setari Cookie-uri

Top 5 lucruri ciudate pe care femeile le-au ascuns in vagin

Stiati ca vaginul femeilor poate fi folosit ca loc de depozitare a anumitor lucruri?

Stiati ca vaginul femeilor poate fi folosit ca loc de depozitare a anumitor lucruri?

Daca nu stiati, atunci aflati acum: fofoloaca noastra mica si nazdravana reprezinta pentru unele femeile labirinturi secrete, in care pot ascunde anumite lucruri. Si nu aveti idee la ce le zboara mintea acestor femei si cata imaginatie pot avea.

Top 5 lucruri ciudate pe care femeile le-au ascuns in vagin

sursa foto: shutterstock.com

5. Urina

Ghici ghicitoare ce-i? Ce faci in momentul in care esti eliberata conditionat si esti obligata sa treci testul urinei, insa nu ai fost un inger? Mischelle Lindy Salzgeber, femeia care are prea mult timp liber incat pasarelele isi fac cuib deasupra capului sau, a reusit sa ascunda o sticla cu urina unei alte persoane in propriul vagin, informeaza Huffingtonpost.

4. Ochi din sticla direct in vagin

De ce ti-ai introduce un ochi din sticla in vagin? Sa fie pentru ca vrei sa vezi cum e pe acolo? A, da, nu ai cum. Lasand gluma la o parte, o femeie cu mai multe doage lipsa si-a introdus ochiul din sticla in huhu pentru a il proteja. De cine? De ce? Aceasta era pregatita pentru a se lua la harta cu vecinii si ii era teama ca ochiul sau avea de suferit in urma acestui scandal. De atunci, femeia poarta porecla de Ochiogin, informeaza AsiaOne.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.