Setari Cookie-uri

Liber la masturbat! Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Nu stiu de unde pana unde, dar am auzit ca femeile nu se masturbeaza. Cel putin, asa mi-a spus mie o pasarica neciufuta. Am incremenit cand am auzit asta. Cred ca mi-au iesit si vreo doua fire albe de par din cauza asta. Adica... Stai asa... Cum?! Fara masturbare?!

Am stat asa si am inceput sa fac calcule: Sotul (amantul, iubitul) este plecat de acasa pentru nu stiu cate zile, pisicuta ta se plictiseste si vrea sa fie rasfatata, tu ce faci? Iti pui centura de castitate, incercand sa iti explici ca masturbarea nu se incadreaza in limitele decentei. Mintea iti impartaseste decizia (este la fel de nebuna ca si tine), dar fefe a ta se roaga sa primeasca macar o mangaiere. In zadar. Te asezi in pat, sa stai cu telecomanda in mana si sa derulezi programele pana cand adormi. La dracu cu decenta, femeie! Esti doar tu intre patru pereti. Te simti rusinata de tine?

Top 5 zodii de barbati cu cel mai mare IQ SEXUAL

Sa-ti dau un motiv intemeiat pentru care sa te masturbezi?

As putea sa iti dau si o mie. In dorinta de a iti schimba mentalitatea de femeie demodata, iti spun ca joaca la mielarita este sanatoasa: s-a dovedit stiintific ca femeile care se masturbeaza au un nivel al stimei de sine mult mai ridicat decat femeile ca tine, care prefera sa isi tina mandroaca in lanturi. Mai vrei? Iti mai dau: masturbarea te scapa de stres, imbunatateste dispozitia, te faca sa zambesti mai mult si poate inlocui cu usurinta un somnifer.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.