Setari Cookie-uri

7 sfaturi sexuale cu efect garantat

Daca vrei sa-ti duci partenerul pe culmile placerii, trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante. Sexul se invata, se practica si se savureaza.

Daca vrei sa-ti duci partenerul pe culmile placerii, trebuie sa tii cont de cateva lucruri foarte importante. Sexul se invata, se practica si se savureaza.

Iata 7 sfaturi care te vor ajuta sa-ti condimentezi viata seuala!

1. Indrazneste sa ceri

Multe femei se rusineaza in fata barbatilor si nu mai stiu ce vor. Nu tine toate acele idei si sfaturi sexuale doar pentru tine, ci impartaseste-le cu el. Spune-i ce iti place, cum iti place, de ce iti place. Indruma-l pentru a primi placere. Aminteste-ti ca el este pe un taram necunoscut, nu are de unde sa stie care sunt lucrurile care te excita.

2. "Joaca-te" in fata lui

Doamna in societate, femeie usoara in pat! Barbatii adora sa aiba o femeie care stie ce vrea atunci cand vine vorba despre sex. Fii tu, experimenteaza, bucura-te de fiecare "curba" a corpului pe care o ai si scoate la iveala siretlicurile feminine: joaca-te in fata lui, maseaza-ti sanii, danseaza si invita-l la o partida de neuitat.

Citește și:

Foto: Shutterstock

3. Incearca pozitii noi

Daca te-ai plictisit de aceleasi pozitii, nu ezita sa incerci ceva nou. Discuta cu partenerul tau si experimentati! Iata cateva idei de pozitii care te-ar putea interesa: 69, andromaca, lingurita, copacul, fluturele, curtezana, doggye style, cowgirl inversata, umerasul.

4. Jucarii sexuale: cum am putea trai fara ele?

Crezi ca barbatul se simte deranjat de jucariioarele tale erotice? Daca raspunsul este "Da", atunci inseamna ca nu stii nimic despre orgoliul masculin. Un barbat adevarat adora sa aiba o femeie care stie ce vrea atunci cand vine vorba despre sex si careia nu ii este teama de a fi interpretata gresit. Fa-i cunostinta cu cel mai bun prieten al tau, vibratorul. Vei vedea cat de bine se inteleg amandoi.

5. Gata cu patul. Este timpul sa schimbi locul

Patul este loc de dormit, nu de sex-uit. Sunt atatea zone in casa care asteapta sa fie explorate, de ce te rezumi doar la plictisitorul pat? Stiu, este confortabil, insa parca e prea mult rutina in jurul acestuia, nu ti se pare?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.