Setari Cookie-uri

15 motive pentru care nu te iubeste

Nu-ti face griji si depaseste momentul. E plina balta de pesti si nu sunt toti chiar la fel!

Pe unii barbati pur si simplu nu ii poti face sa se indragosteasca. Nu e vina lor, nu e vina ta. E vina momentului: nu sunteti potriviti unul pentru celalalt si nu este momentul in care aveti nevoie de o relatie cu celalalt. Acesta este motivul principal. Uneori, totusi, sunt si alte motive care stau la baza incompatibilitatii.

1. Este nesigur.

Unii baieti chiar nu isi dau seama ce femeie trebuie sa iubeasca. Sunt atat de instabili incat se indragostesc de vreo duduie cu disponibilitatea crescuta, care are o lista de 10 pagini cu programari pentru fiecare zi a saptamanii. Apoi se intalneste cu tine si nu vede cat esti de frumoasa, de desteapta, de amuzanta, de talentata, de tandra, pentru ca se gandeste doar la urmatoarea programare la sexolog.

Sursa foto: Shutterstock.com

2. Este imatur.

Inca mai crede ca este vremea pentru nebunelile de la 15 ani, cand se intalneste cu 3 fete pe saptamana, fara ca niciuna dintre acele intalniri sa aiba greutate emotionala pentru el.

Citește și:

3. Asa i-a zis mama...

Uneori, prima femeie din viata unui barbat are puterea de a decide cine e si cine nu e potrivita pentru „odorul mamii”, asa incat „nu mai putem iesi impreuna [de ce?] mama avea dreptate! A zis ea ca o sa intrebi de ce!”, de unde rezulta ca mama are dreptate mereu, de unde rezulta ca acest tip de individ va ramane singur pana la 50 de ani, cand va muri singur in baie, cu o mana pe clanta si una... prea ocupata.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.