Setari Cookie-uri

25 Lucruri pe care barbatii le detesta la femei

Cu toatele stim ca nu suntem perfecte. Dar si ei stiu ca nu suntem. Vezi aici ce anume ii deranjeaza...

22. Planificatoarea

Ca iti vine sa crezi sau nu, iubitul tau ar putea sa isi faca propriile planuri in timp ce tu organizezi cine-stie-ce excursie, picnic, vizita... Crede-ma, nu le plac surprizele de genul acesta: discuta cu el si planificati-va weekendul impreuna.

23. Exagerarea fidelitatii

Stii ca te iubeste, stii ca ii place sa stea cu tine si totusi ii faci capul patrat cand se uita putin mai concentrat la un videoclip cu Shakira sau Jennifer Lopez. Lasa-l sa isi clateasca ochii si cu alte siluete, pana la urma inspiratia din momentele private trebuie sa aiba si o sursa. Nu iti poate fi 100 % fidel si in gand.

24. Felul in care credem ca evitam probleme

A facut ceva gresit, ai vazut/ auzit/ simtit, te superi, te intreaba ce ai si spui „Nimic”. Nu asa se evita cearta, pentru ca nu faci decat sa amani si sa intensifici momentul problema. Asadar, ideal este sa ii spui ce anume s-a intamplat si sa rezolvati orice conflict impreuna.

Citește și:

25. Implicarea prietenilor

Daca voi v-ati certat, nu trebuie sa iti suni prietenele pentru sfaturi, nu degeaba exista vorba „Rufele murdare se spala in familie”. Comunicarea este intotdeauna cheia, dar nu o orienta catre exterior: nici mama, nici tata, nici Ileana nu vor sti ce este mai bine pentru voi doi si pentru relatia voastra. In plus, orice problema divulgata prietenelor tale care ajunge si la urechile lui il va face sa isi piarda increderea in tine, deci evita sa faci asta.

Foto prima pagina: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.