Setari Cookie-uri

Barbatul-scurta prezentare

Definitie: Barbatul este masa organica atasata penisului. Functie: mister in curs de elucidare Compozitie: 30% testosteron 30% muschi 24% bere 5% chelie 1% neuroni 10% restul

Clasificare:

1.Barbatul Cactus

Stadiul 1: Barbatul Cactus este inabordabil. Este extrem de seducator, astfel ca din primul moment in care il vei vedea te vei imagina in pat cu el.

Stadiul 2: Iti va lua mult timp sa il determini sa te sune, cam tot atat pentru a reusi sa iesi cu el in oras si poate, la un moment dat, vei ajunge si in dormitorul lui.

Stadiul 3: Cactusul iti va oferi o experienta sexuala de neuitat. Nu este genul de partener pe care ai vrea sa-l pastrezi toata viata si chiar daca ai vrea, nu ai putea.

N.B. Cactusul nu renunta la invelisul sau tepos niciodata. Atunci cand te astepti sa o faca, dispare cu totul intocmai ca porcul din poveste.

2.Barbatul Cameleon

Stadiul 1: S-ar putea sa il remarci in multime, dar cel mai probabil ca nu il vei observa fiindca nu se distinge prin nimic.

Stadiul 2: O data ce ajungi sa il cunosti realizati ca aveti foarte multe in comun. Spune ca ii plac aceleasi filme ca si tie, aceeasi muzica, prefera aceeasi pozitie in pat.

Stadiul 3: Ajungi la concluzia ca in realitate nu va potriviti, dar el se muleaza constient pe profilul tau.

N.B. Realizezi ca este un posibil criminal in serie. S-ar putea sa ai dreptate.

3.Barbatul Lipitoare

Stadiul 1: Inainte sa il remarci tu, te va observa el pe tine. Te va fixa insistent in speranta ca il vei remarca.

Stadiile 2, 3: Cauti metode prin care sa scapi de el.

N.B: Lipitoarea este un motiv suficient de bun sa iti schimbi numarul de telefon si adresa.

4.Barbatul Sampanie

Stadiul 1: Il vei remarca fara doar si poate. Este elegant, extrem de sexy, simpatic si nu in ultimul rand cuceritor. Iti capteaza privirea imediat si o monopolizeaza in cateva secunde.

Stadiul 2: Traiesti o frumoasa poveste de iubire si te trezesti zilnic intrebandu-te daca este reala.

Stadiul 3: Nu este reala. Odata ce i-au disparut bulele, viata alaturi de barbatul Sampanie are acelasi gust cu apa plata statuta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2005
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.