Setari Cookie-uri

7 Mituri incredibile despre penis si dimensiuni

Sa fie vorba despre proportii sau doar despre vorbe in vant?

Am mai discutat despre obiectul cel mai de pret al barbatilor si cu alta ocazie, si, desi se pare ca majoritatea femeilor refuza sa limiteze fiinta masculina la tipul de penis, aceea ar fi trebuit sa fie receptata ca sursa de umor, nicidecum ca fiind o manifestare de misoandrie.

Trebuie sa recunoastem ca dimensiunea „cocoselului” ne intereseaza, ca marimea conteaza, intr-adevar, ca degeaba e „mica, mica, da’ ridica”: vrem barbati bine cu obiecte de lucru maiestuoase si pricepute, receptive la stimulii nostri diversificati sau nu. Totusi, trebuie spus si ca, statistic vorbind, este mai importanta rezistenta decat lungimea (pana la urma, daca partenerul este prea „generos”, poate provoca rani interne).

Sursa foto: Shutterstock.

De asemenea, trebuie notat ca niciun barbat din lume nu este destul de complexat de dimensiunile sale incat sa inceteze a se lauda cu obiectul muncii sau sa refuze vreodata o partida de sex sau o felatie.

Citește și:

Asadar, ce se spune despre mult iubita lor bijuterie?

1. Daca are nasul mare... si penisul va fi pe masura

Era odata o femeie a carei casatorie cu un mare nasos a fost aranjata si, pentru ca noul ei sot era urat, a lansat zvonul: da, dar ce penis generos are!... – altfel nu imi explic acest mit care nu este mai mult de atat: o vorba in vant.

Nasul mare poate fi datorat unui pumn prost plasat: ce crezi, ii creste si barbatia odata cu nasul? Nicidecum, cocoselul ii va ramane asa cum a fost stabilit de ADN, inca de la formarea embrionului care iti este acum barbat.

2. Daca poarta pantofi mari... nevasta lui va fi o norocoasa.

Daca poarta pantofi mari... nu va reusi decat sa isi gaseasca mai greu de incaltat. Iar nevasta-sa s-ar putea sa fie nu chiar norocoasa, daca va fi genul care curata pantofii sotului. Data viitoare cand auzi despre acest mit aminteste-i graitorului: pantofii sunt pentru picioare, nu pentru penis, de unde rezulta, pur matematic, ca lungimea piciorului nu are nicio legatura cu King Arthur.

Citește și:

De altfel, gandeste-te: marimea medie a organului este 13 cm... cum ar fi ca iubitul tau sa aiba si talpa de 13 centimetri?

3. Daca are palmele mari... e semn ca are si ce sa tina cu acele palme.

Se poate sa fie pura coincidenta... dar asta se intampla adesea. Totusi, s-ar putea sa dea cu virgula daca vrei sa masori toti jucatorii de baschet.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.