Setari Cookie-uri

Orgasm a la Kudika

In urma cu un secol, orgasmul vaginal era considerat superior celui clitoridian. Acum 30-40 de ani, orgasmul vaginal era dat in judecata si catalogat drept inventie masculina menita sa subjuge femeia. Au existat mult prea multe controverse inainte ca orgasmul feminin sa fie repus in drepturi pentru ca tu sa nu te bucuri deplin de el. Nu l-ai avut inca? Daca nu ti-ai exercitat inca dreptul la orgasm sau daca stii ca oricat de bine ar fi intotdeauna este loc de mai bine, te invit la o discutie calda despre un subiect fierbinte.

Problema orgasmului feminin m-a intrigat, pentru ca mult timp nu am reusit sa ma bucur de el. Aflata in cautarea orgasmului pierdut, am descoperit ca inainte de a cauta raspunsuri, trebuie sa stiu sa formulez intrebari.

Esti cea mai sexy femeie din viata partenerului tau?

Nu? Atunci ar trebui sa fii. Esti alaturi de el, deoarece stii ca el este singurul care iti ofera ceea ce iti doresti. El este alaturi de tine desi stie ca nu esti perfecta. In schimb, este constient ca esti perfecta pentru el�

Increderea in sine este sexy. Fii sigura pe tine, fii dezinvolta, invata sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti, nu te lua prea mult in serios si vei dobori o bariera care te impiedica sa obtii ceea ce meriti in pat!

Dorintele tale sunt pe primul loc?

Atunci cand faci dragoste cu partenerul tau care dintre voi conteaza mai mult? Acorzi mai mare atentie dorintelor tale sau ale lui? Ai facut o pasiune din a citi articole referitoare la modul in care il poti satisface mai bine in pat? Nu le mai citi o perioada si fa-ti curaj pentru a te gandi la tine insati. Nu iti mai pune intrebari daca e bine ceea ce faci, nu te mai chinui sa ii oferi lui placere, nu te mai concentra numai asupra lui si asupra a ceea ce simte el. Nu propovaduiesc egoismul in pat, dar daca nu ai avut deocamdata orgasm e posibil sa te fi ratacit, pentru ca nu ai cautat placerea proprie.

Iti propun un mic exercitiu: placerea atingerii. Rezerva-ti o ora pentru a explora corpul partenerului. Nu te trimit in expeditii, nu trebuie sa ii descoperi zonele erogene. Trebuie doar sa observi care tipuri de atingere iti plac tie. Iti place sa il mangai usor, sa te joci, sa desenezi cercuri, sa faci miscari rapide? Joaca-te pentru a afla ce iti place cel mai mult. Apoi, e randul lui. El trebuie sa se concentreze asupra formelor tale, sa le dezmierde, fara a cauta placerea ta, ci placerea proprie. Tu te vei concentra asupra senzatiilor resimtite, te vei lasa prada placerii. Nu este vorba despre masaj erotic, ci despre o modalitate rapida de a va explora trupurile si de a observa cum va place sa atingeti si cum va placeti sa fiti atinsi. Va veti deschide mai mult unul fata de celalalt, veti experimenta intimitatea maxima.

Autoerotismul?

Nu trebuie sa ai pretentia ca partenerul sa stie ce iti place daca tu insati nu stii. Exploreaza-ti corpul, determina ce te stimuleaza si nu te sfii sa iti ghidezi partenerul mai mult sau mai putin direct.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2006
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.