Setari Cookie-uri

10 semne ca este barbatul alaturi de care trebuie sa iti petreci tot restul vietii

Care sunt semnele care ne ajuta sa ne dam seama daca suntem cu persoana potrivita?

Esti indragostita pana peste cap iar fluturasii tai nu se mai opresc din zbor. Ai gasit barbatul ideal! Sau cel putin asa crezi. Simti ca jumatatea ta da un alt sens vietii, unul care iti era necunoscut pana sa apara el in peisaj. Dintr-odata lumea pare sa fie pictata in culorii vii care te invaluie in mireasma unei iubiri fara sfarsit.

Dar oare este intr-adevar acesta sufletul tau pereche? Nu am dat deocamdata de nicio formula magica prin care sa obtii raspunsul la aceasta intrebare insa exista cateva semne care te pot ajuta sa mai clarifici cat de cat lucrurile.

1. Se gandeste mereu la modul in care te afecteaza deciziile sale

Fie ca vrea sa isi schimbe jobul sau chiar sa se mute in alt oras, jumatatea ta se va consulta cu tine mai intai pentru a lua decizia finala. Acesta va lua in considerare nevoile tale. Poate ca nu veti mai petrece atat de mult timp impreuna sau poate ca alegerea sa va va afecta din punct de vedere financiar; el vrea sa stie tot ce gandesti si daca esti dispusa sa faci compromisul respectiv.

Citește și:

2. Iti este alaturi intotdeauna

Viata este plina de clipe frumoase dar si de situatii mai putin roz. Indiferent de momentele grele prin care treci, persoana potrivita te va sustine si nu te va lasa niciodata sa fii coplesita de probleme; sufletul tau pereche va incerca sa te ajute si sa te faca sa uiti de griji.

3. Te face sa te simti frumoasa mereu

Nu este nevoie neaparat de cuvinte marete pentru a te face sa te simti frumoasa; barbatul perfect isi va arata incantarea si printr-o simpla privire, atingere. Va observa si va aprecia efortul tau de a arata cat mai bine si iti va reaminti de cat de atractiva te considera chiar si in clipele in care nu ai cea mai grozava parere despre tine.

4. Se deschide fata de tine

Poate fi dificil pentru unele persoane sa vorbeasca despre sentimentele, dorintele si visurile sale, insa ii va veni mai usor sufletului tau pereche sa se deschida fata de persoana pe care o iubeste deoarece intelege faptul ca daca isi ascunde sentimentele fata de tine sa nu face decat sa creeze tensiune si frustrare.

Citește și:

Cuplu

Foto interior si prima pagina: Cuplu, Shutterstock

5. Aveti aceleasi obiective de lunga durata

Important este ca amandoi sa va indreptati in aceeasi directie; asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa lucrati in acelasi domeniu sau sa aveti aceleasi pasiuni. Barbatul perfect va avea in comun cu tine aceleasi visuri; vrea pe viitor o familie cu multi copii sau vrea sa calatoreasca mult in vacante alaturi de tine.

6. Te face sa te simti in siguranta

Barbatul perfect iti da sentimentul de singuranta astfel incat sa nu iti fie teama ca vei fi judecata de catre acesta. El te va ajuta sa te deschizi si sa vorbesti despre toate vulnerabilitatile si visurile tale.

7. Iti intelege nevoile

Nu numai ca jumatatea ta stie de ce ai nevoie, dar acesta iti si anticipeaza nevoile fara sa fie nevoie sa i le comunici mereu. Este atent la lucrurile despre care vorbesti si nu doar aude ce spui, ci te si intelege.

Citește și:

8. Fericirea ta este si a lui

Stii ca este potrivit pentru tine atunci cand vezi ca vrea tot ce-i mai bun pentru tine chiar daca asta inseamna ca uneori trebuie sa faca anumite compromisuri. Nu se va purta niciodata intr-un mod egoist fata de tine, intrucat interesele sale coincid cu cele ale tale.

9. Nu intrece masura

Este normal ca intr-o relatie sa existe si cateva conflicte insa acestea nu ar trebui sa fie un motiv pentru ca partenerul tau sa adopte o atitudine agresiva. Barbatul perfect isi va pastra calmul si nu va recurge la insulte sau la alte cuvinte care ar putea compromite relatia voastra.

10. Iti arata cat de mult te iubeste

Te face sa te simti dorita, apreciata si iubita? Sufletul tau pereche nu uita niciodata cat de mult insemni pentru el, motiv pentru care se va stradui sa iti arate acest lucru. Daca cineva te iubeste cu adevarat, vei sti cu siguranta acest lucru si vei si simti asta. Nu vei duce lipsa de micile gesturi de afectiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.