Setari Cookie-uri

3 alegeri care te vor ajuta sa atragi un partener devotat

Punand in aplicare practicile de mai jos, vei deveni o intruchipare a iubirii. Si cand se intampla lucrul acesta, iubirea nu are alta cale decat sa fie puternic atrasa de tine.

Esti frumoasa, talentata, ai un job care iti permite sa fii independenta dar, cu toate acestea, la capitolul dragoste lucrurile nu sunt asa cum ar trebui? Pare ca ai un talent in a atrage barbatii nepotriviti pentru tine si ajungi, invariabil, sa suferi din cauza lor? Simti nevoia sa fii pretuita, iubita si recunoscuta? Iata trei din cele mai importante practici care te vor ajuta sa ai o viata amoroasa implinita, echilibrata, vibranta alaturi de un barbat extraordinar.

partener devotat
Foto: sivilla, Shutterstock

1. Iubeste-te pe tine insati!

Poate ca ai mai auzit acest lucru si inainte; in principal, pentru ca este adevarat. Iubirea de sine e cheia pentru a atrage o relatie reusita. Motivul este simplu: atragem oamenii care ne trateaza exact asa cum ne tratam noi insine. Din pacate, cei mai multi dintre noi nutrim convingerea ascunsa ca nu suntem suficienti de buni pentru a fi iubiti. Ca rezultat al internalizarii acestor dorinte, ajungem (in mod inconstient) sa ne implicam in relatii care dovedesc “adevarul” teoriilor noastre inradacinate, alaturi de oameni si situatii care ne fac sa ne simtim nevrednici de iubire. Acest lucru amplifica mai departe convingerile defectuoase si de aici se intra intr-un cerc vicios de relatii nesatisfacatoare.

Modul de a pune capat acestui ciclu consta in a te pretui asa cum nu ai mai facut-o niciodata. Asculta-ti dorintele si nevoile, respecta-ti sentimentele, incepe sa te cunosti pe tine insati… aceiasi pasi subtili pe care ai vrea ca un partener atent sa ii parcurga cu tine. Avand grija de tine asa cum ti-ai dori de la un partener, de fapt trimiti un mesaj energetic spre Univers care atrage in viata ta exact persoana care ti se potriveste. In alte cuvinte, devii literalmente un magnet pentru iubire adevarata!

Citește și:

2. Crede ca vei trai ceva ce nu ai mai trait inainte!

Fiecare din noi avem capacitatea de a ne imagina realitati care nu exista (inca). De fapt, in acest mod se fac progresele in lume. Afirmatia “am un vis…” este foarte puternica, dupa cum stim cu totii. Daca iti urmaresti visul, lucrurile care odata iti pareau imposibile pot deveni realitate. Acelasi lucru este valabil si in dragoste. Pentru a-ti creea visul tau propriu de iubire, incepe prin a te intreba: “Cum vreau sa ma simt intr-o relatie?”, “Cum este sa fiu iubita de alta persoana?”. Apoi incearca sa simti raspunsurile; simte-te confortabila cu aceasta viziune interna, pentru ca intr-un final, va deveni realitate.

Cu cat mai sigura te simti, cu atat mai aproape vei fi de relatia perfecta, pentru ca iti creezi o noua realitate a relatiilor, din interiorul tau cel mai subtil. Deci lasa-ti imaginatia sa zburde si ai incredere in necunoscut. Toate lucrurile sunt posibile, mai ales cand vine vorba de dragoste.

Citește și:

3. Fii disponibila pentru dragoste!

A fi disponibila pentru dragoste nu are nici o legatura cu a cunoaste viitorul sau a-ti asuma un angajament. Pur si simplu trebuie sa crezi ca exista un motiv pentru care anumiti oameni iti ies in cale. Si atunci cand le oferi acelor oameni o sansa, te deschizi spre un nou tip de dragoste. Multora dintre noi ne place sa credem ca suntem disponibili pentru dragoste, dar deseori nu suntem. Ne este frica! Si in momentul in care o persoana intra in viata noastra, dam inapoi, punem la indoiala totul si facem tot felul de lucruri care ne saboteaza experienta si conexiunea cu acea persoana. Pentru a schimba acest tipar psihologic, incepe prin a elimina starea de tensiune. Viata in sine este un experiment si asemenea este si iubirea.

Cand te simti atrasa de cineva, abordeaza situatia cu o inima si o minte deschise. Nu iti asumi un angajament pe viata intr-o singura zi! Pentru a ajuta acest proces, poti repeta mantre precum: “Sunt dispusa sa vad cine este aceasta persoana”, “Sunt dispusa sa ofer tot ce am mai bun”, “Sunt dispusa sa vad daca aceasta relatie va functiona”, “Sunt dispusa sa fiu aici si acum”. Cand vei deveni disponibila pentru dragoste, vei vedea ca te vei implica mult mai mult intr-o relatie. Asta nu inseamna ca nu iti va mai fi frica, ori ca nu vei mai avea indoieli, ci doar ca vei fi disponibila sa dai tot ce ai mai bun, astazi. Cu cat te vei dezvalui mai mult in fata dragostei, cu atat dragostea se va dezvalui mai mult in fata ta.

Citește și:

Foto prima pagina: Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.