Setari Cookie-uri

Ce vor barbatii atunci cand te viziteaza pentru prima data si ce ii sperie teribil

Ce trebuie sa faci atunci cand inviti viitorul posibil partener la tine!

relatii

Multe femei considera ca si-au gasit jumatatea dupa ce merg la cateva intalniri cu un barbat amuzant, protectiv si foarte inteligent. Este independent, masculin si de incredere, asa ca ele decid sa il invite acasa.

In prealabil, merg la cumparaturi si isi pregatesc locuinta pentru a-l impresiona ca, mai apoi, sa petreca impreuna o noapte de vis. A doua zi, insa, ea se trezeste singura. El a plecat, fara sa ofere nicio explicatie.

Iti suna cunoscut?

Ce vor barbatii de fapt

Barbatii nu sunt niste monumente de curaj si se sperie usor, mai ales atunci cand vine vorba despre o femeie.

In cazuri extreme, el s-ar fi putut speria de altarul „voodoo” cu fotografiile fostului tau iubit pe care il urasti din tot sufletul, de cele 30 de minute pe care le-ai petrecut adunand papusile de pe canapea sau de dormitorul tau decorat intr-un mod atat de haotic, incat pare refugiul unui criminal in serie.

In cazuri mai putin extreme, trebuie sa stii ca barbatilor nu le pasa atat de mult de decor, insa cauta, in mod inconstient, cateva semne care sa le arate ca ai putea deveni, la un moment dat, mama copiilor sai. In mod evident, exista cateva tipuri de femei alaturi de care nu si-ar dori sa-si petreaca viata, conform beautyandtips.com, insa trebuie sa stii cateva lucruri esentiale daca nu vrei sa-ti alungi partenerul.

Citește și:

ce vor barbatii

Cum iti poti decora dormitorul pentru a deveni primitor si feminin

1. Cumpara unelte si materiale pentru reamenajarea locuintei

Pentru o personalizare a locuintei dupa bunul plac, ai nevoie de cateva unelte si de materiale. Din fericire, pe internet exista sute de tutoriale care te vor invata ce poti sa faci, de exemplu, cu placile de gips si cum sa alegi uneltele potrivite. Sistemul gips-carton se ajusteaza oricarui spatiu, datorita usurintei in manuire si instalare. Montajul rapid, curat si fara moloz reduce cantitatea de materiale, de resurse umane si deranjul din casa. In plus, de pe internet poti cumpara tot ceea ce ai nevoie, dupa cum vedem pe arabesque.ro.

2. Investeste intr-un pat confortabil

Nu trebuie sa-i dovedesti ca esti printesa care simte bobul de mazare aflat sub douazeci de saltele groase si douazeci de perne de puf, ca in povestea lui Hans Christian Andersen, ci pur si simplu trebuie sa cumperi un pat confortabil. Nu uita ca o persoana petrece, in medie, 25 de ani in pat, conform distractify.com, iar tu trebuie sa stai o treime din viata intr-un loc pe care il adori.

Citește și:

relatii

3. Cumpara perdele si draperii care se potrivesc gusturilor tale

Perdelele si draperiile reprezinta cel mai simplu mod de a cosmetiza o locuinta, conform theluxuryspot.com, si joaca intr-o casa acelasi rol pe care il joaca machiajul pentru chipurile femeilor. Nimic nu ar sugera mai mult lipsa ta de gust si implicare decat niste perdele vechi si fara personalitate.

4. Ascunde toate obiectele cu tenta sexuala

Cu siguranta nu-ti doresti ca el sa creada ca este pentru tine ultimul dintr-un lung sir de parteneri sexuali. Daca va avea o astfel de impresie, se va bucura de o noapte fascinanta alaturi de tine, dupa care va pleca inainte de rasaritul soarelui.

5. Ascunde toate jucariile de plus

Nu conteaza ca ai primit jucariile atunci cand erai mica sau ca unele dintre ele au pentru tine o mare valoare sentimentala. Nu umple casa cu ele, dimpotriva: ascunde-le. Daca partenerul tau cauta, in mod inconstient, indicii care sa-i spuna ca i-ai putea fi sotie, jucariile tale de plus il vor debusola.

Citește și:

reamenajarea locuintei

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.