Setari Cookie-uri

Vaccin impotriva dragostei!

V-ati gandit vreodata ca s-ar putea ca unii dintre noi s fim imuni la dragoste?

V-ai gandit vreodat c s-ar putea ca unii dintre noi s fim imuni la dragoste? tiu, sun foarte ciudat dar gandii-v puin: spunem c iubim cu toat fora i totui, in momentul in care ceva neprevzut apare in viaa noastr, ne indoim de persoana de lang noi i, datorit sentimentului de fric ce ne incearc, activm scutul de protecie, sentimentele scad in densitate. Cu cat se repeta mai des aceste momente, cu atat dragostea scade.

Se spune c femeile in general sunt primele care simt cand o relaie este pe sfarite i sufer mai puin decat brbaii. Inclin s dau dreptate celui ce a zis acest lucru. Am avut un prieten timp de doi ani i jumtate i credeam c-l iubesc, dar cu timpul m-am rcit. Era posesiv, gelos, nervos i am ajuns s nu mai simt nimic pentru el. In clipa cand i-am spus c vreau s ne desprim nu am avut nici un regret i totui a fost o perioad cand l-am iubit. Povestea s-a repetat. Se pare c scutul meu se activeaz foarte repede i orice sentiment de dragoste ce m-ar putea lega de persoana de lang mine se transform subit intr-unul de indiferen.

Acum sunt cu cineva i vorbim ca la anul s ne cstorim, totul este bine i frumos doar c intr-o sear, pe la miezul noptii, mi-a sunat telefonul: era un cunoscut aflat intr-o stare de ebrietate „profund” deoarece fusese ziua lui de natere. Au urmat nite discuii nu prea plcute cu iubitul meu, nu cu ipete, dar mi-am dat seama c gelozia ii umbrete judecata. Pan la urm care a fost vina mea?! Mi-a reproat c el nu ar suna niciodat o femeie atat de tarziu dac nu ar fi vrut ceva de la ea dar, i revin, vina mea care este?!

Nu i-am spus eu s m sune, nu vroiam s m sune. Ei pot suna cand sunt bei pe oricine nu le pas i nu se gandesc c acele persoane ar putea s fie cu cineva, sau c este o or la care nu-i mai permii s dai telefoane. Poi invinui pe cineva din cauza unui telefon primit? Oricare ar fi rspunsul, acum tiu c am fcut un pas inapoi... Mi se pare c nu mai e persoana de care m-am indrgostit, ci o relaie trectoare. Nu imi doresc acest lucru dar vaccinul ii face efectul fr a cere aprobarea mea.

Cai oameni pot spune c simt acelai lucru ca i mine?! Este atat de posibil s iubeti pe cineva cu toat fora azi i maine s se schimbe totul, s nu simi nimic, o remucare, un regret, o lacrim s-i inunde trupul? S insemne oare, asta, c nu iubim indeajuns de mult sau c este doar o pasiune? Oricum dragostea trece pan la urm deci putem spune c nu vom iubi niciodat in adevratul sens al cuvantului.

Mi s-a spus de multe ori c nu am suflet, c nu in la nimic, c nu am preri de ru i sentimente, c sunt ca o ppu de ghea la a crei inim nu va ajunge nimeni niciodat, dar eu m bucur enorm de mult c acest vaccin ii face efectul. Am mai puine de pierdut i multe suferine de evitat.

Queenie

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.