Setari Cookie-uri

Curs de integrare a barbatilor in comunitatea feminina

Femeile sunt mult prea politicoase si ii menajeaza mai ales pe partenerii lor, alegand sa inchida ochii cand ei gresesc si sa ii incurajeze sa persevereze in greseala.

Femeile sunt mult prea politicoase si ii menajeaza mai ales pe partenerii lor, alegand sa inchida ochii cand ei gresesc si sa ii incurajeze sa persevereze in greseala.

Mai bine de jumatate din femei au mimat cel putin o data orgasmul. L-au mimat pentru placerea proprie, s-au gandit la tehnici dubioase de autosugestie prin care sa ajunga sa se simta bine in pat cu partenerul neputincios? Nici vorba. L-au mimat pentru ca micutul sa nu se simta mai putin barbat.

Zambim politicos si ii multumim atunci cand ne aduce cate o mica atentie, chiar daca nu prea ne plac garoafele si noi petrecem ore in sir gandindu-ne la urmatorul cadou pe care i-l vom lua. Ne bucuram ca s-a gandit si el la noi si nu vrem sa il facem sa se simta prost.

Ne cumparam abonamente la sala, tinem diete ciudate si cheltuim sume exorbidante pentru a avea mereu produse eficiente in trusa de machiaj. Iar el ne spune ca ne-am cam ingrasat. E drept ca am exagerat cu ciocolata, dar daca ar raspunde si el de fiecare data la telefon atunci nu am fi nevoite sa apelam la substitute mai dulci. Ne mintim ca ne automutilam trupul pentru ca este decizia noastra, pentru ca vrem sa ne simtim mai bine cu noi insene, cand in realitate, cautam atentia lui.

Ne schimbam culoarea parului, incercam tot soiul de tunsori asteptand un compliment cat de mic. Dupa o luna, in timp ce mananca plicitisit din delicatesele pe care i le-ai pregatit, te intreaba daca ti-ai facut ceva la par. Ii spui ca ti-ai schimbat de ceva timp culoarea parului si ca singura diferenta e ca radacinile au cam inceput sa intrevada, iar el da din cap usor uimit si continua sa mestece.

Poate exagerez, poate nu, poate exista cazuri mult mai grave - a se vedea violenta domestica - dar desi am evoluat atat de mult, sau cel putin asa ni se pare, cunostintele barbatilor in materie de femei au ramas sub nivelul marii.

Sunt numeroase bancuri care vizeaza complexitatea si ciudatenia sufletului feminin, dar daca stam bine si ne gandim, nu suntem totusi atat de complicate. Daca ar exista un pic de curiozitate si dorinta, barbatii ar reusi sa exceleze si in acest domeniu. Faptul ca exista exemplare care stiu sa se poarte cu reprezentantele sexului frumos confirma acest fapt. Vina pentru insensibilitea des intalnita a barbatilor o purtam, pentru ca ii incurajam sa fie cum sunt.

Propun realizarea unui mini curs pentru barbati. Eventual acesta se poate desfasura pe perioada unui an, inlocuind vechiul stagiu militar. Astfel, vom demonstra ca nu suntem atat de greu de inteles.

Desi fiecare dintre noi este diferita, tind sa cred ca pentru simplul fapt ca provenim de pe aceeasi planeta exista sanse sa cadem de acord asupra unor principii generale privind modalitatea de interactiune intre sexe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.