Setari Cookie-uri

Adevarul despre cat de mult conteaza marimea

Se spune ca marimea nu conteaza. Serios? Noi am decis sa va spunem adevarul...

Se spune ca marimea nu conteaza. Serios? Noi am decis sa va spunem adevarul...

Marime si experienta

Numai un barbat sau o virgina ar putea spune ca marimea este putin importanta. Am avut nefericita experienta de a ma indragosti realmente de un barbat putin inzestrat. Luni de zile nu am facut nimic. Imbratisari, saruturi, plimbari lungi si multe discutii savuroase si interminabile. Prima noapte a inceput superb. Fusese asteptata de amandoi, amandoi eram indragostiti unul de altul, iar eu una credeam ca imi gasisem jumatatea. Totul a fost minunat pana... la acel punct. Nu pot descrie penibilul situatiei si nici felul in care ma straduiam sa “cosmetizez” tot ceea ce credeam si simteam.

A fost o experienta cumplita pentru ca el era constient de propriile-i lipsuri. Se astepta ca eu sa-i spun ca totul este in regula, iar eu incercam sa fac tot posibilul sa-i demonstrez ca nu-mi pasa. In dimineata urmatoare am plecat. M-am gandit zile intregi si mi-am dat seama ca eu una nu as reusi niciodata sa fiu cu un barbat care nu ma poate satisface pe acest plan. Poate e urat, poate suna egoist, poate am fost o proasta... dar nu regret decizia luata. Sunt unele lucruri peste care poti trece... altele peste care nu esti pregatit sa treci. Nu aveam puterea psihica pentru a minti, pentru a il face sa simta bine si nici pentru a incerca sa ma autoconving ca totul “va fi bine”.

Oricum, acea experienta m-a convins. M-a convinsa sa nu iubesc sau nu investesc sentimental pana cand nu am niste certitudini si sa nu mai cred toate tampeniile de genul: marimea nu conteaza.
Conteaza. Conteaza enorm. Si partea mai proasta este ca spre deosebire de experienta... ea nu vine cu varsta.

Marimea e relativa

Daca ma simt bine cu una mica atunci nu conteaza, daca nu ma simt bine atunci: conteaza! Ideal ar fi sa fie exact pentru mine. Ca o cheie, insa nu doar o cheie care sa intre in broasca ci o cheie care sa si deschida usa.

Este o tragedie sa fie mica dar poate fi si o tragedie sa fie prea mare! Da, chiar poate fi. Daca este prea mare ajungi sa-ti doresti sa fie mai mica. Dar stii cum e? Tot timpul trebuie sa ai grija ce-ti doresti!

Nu am stat sa masor, practic marimea se “masoara” in functie de placerea oferita. Degeaba e atat de mare incat oricine te-ar invidia pentru prietenul tau daca tu nu te simti excelent in pat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.