Setari Cookie-uri

Cinci moduri indirecte prin care iti spune: 'nu te mai iubesc'

Iata cateva semne ca pasiunea lui a disparut si ca despartirea bate la usa.

Povestile de iubire sunt induiosatoare din prima pana in ultima lor clipa de bucurie, de extaz, de nebunie, de gelozie sau chiar de suferinta. Cu toate astea, pe oricine intrebi, isi va aminti cu cel mai mare dor de momentele, trairile si emotiile de-nceput. Nimic nu se compara cu farmecul indragostirii, cu fluturii care zboara navalnic prin stomac la orice privire sau strangere de mana. Nu le putem avea toata viata, dar cei mai norocosi dintre noi regasesc aceste trairi, chiar daca mai putin intens, si dupa ani la rand petrecuti impreuna. Pentru altii, timpul, rutina, blazarea isi spun cuvantul si alunga fiorii iubirii. Tu iubesti ca la-nceput, dar in partenerul tau nu mai recunosti barbatul atent care te-a cucerit? Iata cateva semne ca pasiunea lui a disparut si ca despartirea bate la usa.

5 semne care iti arata ca nu te mai iubeste

semne ca nu te mai iubeste Foto: Ollyy, Shutterstock

Citește și:

Nu mai are timp pentru tine

Cu totii avem treburi. Si nu putine. Serviciu, facturi de platit, parinti si prieteni de intalnit, toate consuma mai mult sau mai putin din cele 24 de ore ale fiecarei zile. Doar ca, atunci cand iubesti, nimic nu e mai important decat persoana care locuieste in inima ta. Nu te simti intreg daca nu o vezi, nu o auzi, nu o intalnesti macar pentru cateva minute de intimitate. Prioritatile ni le alegem in functie de ceea ce simtim, nu-i asa? Daca uita sa te sune, nu-ti mai scrie sa te intrebe ce faci, daca e expeditiv si mereu amana activitatile in doi pe motiv ca e ocupat, atunci care-i locul tau in viata lui? Cine esti pentru el, incat alte treburi sau persoane sunt mereu mai importante? Daca ai ramas doar tu prinsa in mrejele iubirii, e mai bine sa le rupi si sa te eliberezi.

Nu-ti mai face declaratii

La inceput iti spunea zi de zi ca te iubeste, ca esti speciala, ca e norocos ca te are, iar acum uita si sa te sarute seara la culcare sau sa te imbratiseze cand va despartiti dimineata?

Citește și:

Si, stii bine, declaratiile de dragoste nu sunt doar verbale. O floare adusa in dar fara motiv, un bilet la concertul trupei tale preferate, o cina-surpriza in doi... toate aceste lucruri mici pe care le facea ca sa te cucereasca erau dovezi ca ii pasa, ca fericirea ta e fericirea lui. Cand nu se mai intampla, deja crede ca totul i se cuvine, iar zona in care ati intrat e periculoasa.

Suferinta ta il lasa rece

Nu demult, cum ridicai un pic din sprancene, nu mai stia ce sa faca sa te imbuneze si sa te vada din nou zambind. Acum, nu-l mai induiosezi cu nimic. E distant cand iti vede lacrimile cum se preling pe obraz, reprosurile tale nici ca l-ar putea lasa mai indiferent, altfel spus... nu se mai teme ca te-ar putea pierde. Daca ar fi indragostit, nu si-ar asuma nicio clipa un asemenea risc. Desigur, asta nu inseamna ca ai unda verde la santaj sentimental ca sa-i testezi reactiile... tocmai asa il indepartezi pe nepusa masa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.