Setari Cookie-uri

Nunta viselor mele

Nunta, momentul magic din viata oricarei femei, momentul mult asteptat la care am visat toata viata... Este drept ca am intalnit femei care imi spuneau ca pentru ele casatoria nu reprezinta o prioritate, cel putin nu la momentul respectiv, insa eu nu le credeam.

Nunta, momentul magic din viata oricarei femei, momentul mult asteptat la care am visat toata viata... Este drept ca am intalnit femei care imi spuneau ca pentru ele casatoria nu reprezinta o prioritate, cel putin nu la momentul respectiv, insa eu nu le credeam.

Nu puteam sa concep ca exista si altceva mai important pe aceasta lume. Pentru mine ziua nuntii reprezenta ziua de aur a existentei mele, care urma sa marcheze practic “renasterea” mea, noul inceput al vietii mele, o viata mult mai plina, in care urma sa pasesc pe petale de trandafiri, sprijinita mereu de mana puternica si calda a sotului meu. Vedeam totul in soare si flori, numai lumina si voie buna.
Cand m-a cerut de sotie am izbucnit in plans si am trait intens sentimentul realizarii de sine: imi atinsesem obiectivul. Dar totusi nu, eram abia la inceput. Pentru ca nunta mea trebuia sa fie perfecta, toti nuntasii urmau sa le povesteasca stranepotilor despre minunata nunta la care participasera, eu fiind personajul principal, printesa rapitor de frumoasa care ii cucerise pe toti.

M-am implicat in toate etapele pregatirii nuntii atat de mult incat cred ca ajunsesem cu adevarat obositoare. Mi-am exersat machiajul si coafura singura si la salon pentru a ma asigura ca nu voi avea probleme. Rochia, dupa ce ii facusem unele mici modificari, era minunata, exact cum mi-o dorisem.
Nu mai reuseam sa ma concentrez nici macar asupra activitatilor banale, visam noaptea numai momentul nuntii. Se spune ca nu este bine sa te visezi mireasa, insa eu nu ma gandeam la nimic altceva astfel incat visele mele erau pline de imaginea mea in rochie de mireasa. Ii ingrijorasem serios pe parintii si pe iubitul meu, care se temeau ca ma voi epuiza nervos. Aveam nevoie sa ma asigur ca totul va fi perfect si nu puteam sa nu verific ceea ce faceau altii.

Am avut noroc de vreme frumoasa, altfel cu siguranta as fi crezut ca suntem blestemati, atat de mult ma lasam condusa de unele superstitii. Acestea devin uneori “monstruletii” perfectionismului, pentru ca ne dorim atat de mult sa fie totul asa cum am visat incat ne lasam dominati de credinte populare, de vorbe aruncate-n vant si de orice altceva poate sa mai apara fara a fi inclus in plan.

Numai ca se pare ca oricate masuri de precautie ti-ai lua, ceva tot o sa apara. Am avut mai intai probleme cu coafura. Incredibil, nu-i asa? Doar o incercasem de cateva ori si iesise perfect! Mi se parea mie ca nu mai este ca in poza, ceva lipsea si nici macar nu stiam ce, dar eram nemultumita. Si am reusit sa il stresez si pe el in ziua in care totul ar fi trebuit sa ne bucure si sa avem sufletul linistit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.