Setari Cookie-uri

Ce ai face daca te-ar insela iubitul?

Tu cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau, in care aveai atat de multa incredere si sperai ca relatia voastra sa nu fie umbrita de minciuni si tradari, ei bine acest om te-a inselat?

Tu cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau, in care aveai atat de multa incredere si sperai ca relatia voastra sa nu fie umbrita de minciuni si tradari, ei bine acest om te-a inselat? I-ai acorda o alta sansa sau ti-ar fi teama ca amintirile te vor urmari mereu si atunci ar fi inutila o noua incercare?

Poate ca ai trecut printr-o astfel de experienta si consideri ca atunci nu ai procedat corect. Ai actiona la fel si acum sau experienta ti-a demonstrat ca poate atunci ai procedat gresit? Iata ce au raspuns cateva femei la intrebarea noastra, tu ce parere ai?

Amintirile raman

Nu am fost pusa in aceasta situatie, cel putin nu din cate stiu eu, dar poate ca a fost el mult prea vigilent si a stiut sa se ascunda. Numai gandindu-ma la aceasta posibilitate ma trec fiori, asa ca pot numai sa presupun ce as face. Infruntand o asemenea situatie poti sa fii surprinsa si intregul sistem de valori sa iti fie dat peste cap, astfel incat ajungi sa reactionezi asa cum poate nu te-ai fi gandit. Stiu sigur ca m-as enerva foarte tare, acum sincer vorbind, probabil ca as trece prin diferite stari contradictorii, pornind de la dezgust la dezamagire si ajungand la furie si nesiguranta.

Eu intotdeauna am considerat ca din moment ce o relatie implica doua persoane atunci si pentru esecul ei sunt doi responsabili si nu unul singur. Probabil ca dupa ce mi-ar trece putin socul initial as analiza situatia, as incerca sa identific propriile greseli si apoi as decide daca merita o alta sansa. Aceasta fiind bineinteles conditionata de sentimentele mele care cu siguranta vor fi afectate de situatia nou creata. Sincer imi este teama ca intr-o astfel de situatie, chiar daca decid sa ii mai acord o sansa tot vor mai ramane reprosuri care pe termen lung ar afecta relatia. Sau ar ramane teama ca se va repeta, neincredere, suspiciuni... Oricum as pune problema, situatia este dificila si presupune tarie de caracter si forta, indiferent care ar fi decizia. Cert este ca ca nu sunt de acord cu formula : “haide sa o luam de la inceput” , pentru ca trecutul nu se sterge cu buretele, amintirile raman si influenteaza prezentul, asa ca singura posibilitate de a continua aceasta relatie ar fi sa gasesc forta de a ierta.

Anca

Depinde

Hmm… daca m-ar insela nu mi-ar ramane multe oportunitati. In fine, m-ar interesa tare mult si motivul pentru care a facut-o, daca are o scuza reala. Mai exact, daca am fost plecata in strainatate un an cu studiile nu prea am ce sa ii reprosej, mai are omul nevoie si de intretinere. Din punctul meu de vedere dorinta dintre noi, atractia este cea mai importanta. Daca ma iubeste se vede in tot ceea ce face, cum ma priveste cand imi cade o breteluta de la camasuta de noapte, cat de mult se bucura ca am ajuns acasa seara de la seriviciu, cat de mult isi doreste sa ma aiba in preajma, in sensul ca ma ia cu el ori de cate ori are ocazia, inclusiv la sala si multe activitati isi doreste sa le faca impreuna cu mine (gatim impreuna, facem ordine, planuri, plimbam catelul, totul impreuna si culmea, nu este deloc sufocant).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.