Setari Cookie-uri

Ghiceste-l dupa cum saruta!

Se poate spune ca sarutul este un adevarat barometru al unei relatii. Prin el se sesizeaza imediat si schimbarile de dispozitie dar mai ales schimbarile mai importante in cadrul unei relatii.

Se poate spune ca sarutul este un adevarat “barometru” al unei relatii. Prin el se sesizeaza imediat si schimbarile de dispozitie dar mai ales schimbarile mai importante in cadrul unei relatii. La inceput pasionale, fierbinti, nerabdatoare, devenind treptat mai “sofisticate” dar si mai personale, pana la faza in care poate ajungeti sa va sarutati in graba, usor sau apasat, numai pe buze, evitand adevarata implicare. Saua poate ca procesul este tocmai invers...

Exista persoane care afirma ca pentru ele sarutul este mai intim decat actul sexual in sine. Ca daca prin actul sexual urmaresti sa-ti satisfaci trebuintele, prin sarut transmiti cu adevarat emotia. Cert este ca felul in care saruta spune multe despre un barbat. Si sa nu uitam ca foarte multe femeie judeca un barbat inca de la inceput dupa felul in care a sarutat-o. Daca nu au fost compatibili, daca sarutul nu a fost pe placul ei, sunt slabe sansele ca acel barbat sa mai primeasca o a doua intalnire.

Este adevarat ca nu putem sa etichetam barbatul exclusiv pe baza sarutului. Nu ne ofera de exemplu indicii in legatura cu activitatea profeionala. Poate foarte bine sa sarute foarte prost, sa lase multa saliva su sa iti molfaie fata in timp ce crede ca te saruta, dar sa fie un foarte bun profesionsit in domeniul lui de activitate si chiar un om bun. Numai ca noi vorbim despre alte caracteristici. Este sensibil? Are capacitatea de a te intelege sau urmareste numai satisfactia personala? Este poate un cuceritor sau isi doreste cu tot dinadinsul sa te domine, sa detina controlul? Acestea sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri se regasesc in felul in care te saruta.

Tipul sesnsibil

Tipul sensibil este genul de barbat care de obicei tachineaza usor “situatia”, se retrage atunci cand simte ca forteaza. Adeseori incepe cu atingeri usoare, timide, si cu siguranta o sa-i ia ceva timp pentru a ajunge sa exploreze cerul gurii. Insa este generos cu saruturile fugare pe intreaga fata, pe de o parte aceasta este si o modalitate de a se proteja de o intimitate prea mare. E adevarat ca aceste “adieri” asupra pleoapelor, pe ureche, in zona tamplelor, pe intreaga fata, pe gat si ceafa, sunt extrem de senzuale. Dar un barbat trebuie sa stie sa se impuna si mai hotarat. Asta nu inseamna neaparat ca sensibilul nu saruta bine, important este ca si tu sa fii pe acelasi stil si sa ii acorzi rabdare, daca tu esti pasionala si iti plac atingerile mai hotarate, va trebui sa te reorientezi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.