Setari Cookie-uri

Confesiuni despre casatorie

Din randul confesiunilor publicate in ultima saptamana am ales cateva care vorbesc despre casatorie: pentru ca este un subiect amplu care poate fi privit din infinite unghiuri

Din randul confesiunilor publicate in ultima saptamana am ales cateva care vorbesc despre casatorie… pentru ca este un subiect amplu care poate fi privit din infinite unghiuri…

Cu o luna inainte de nunta, s-a casatorit cu alta...

Confesiune spusa de Luciana

Prietena mea cea mai buna avea o relatie de 8 ani de zile cu cel pe care-l iubea si care credea ca o iubeste. Isi fixaseara si data nuntii si chiar platisera un avans la restaurantul unde urma sa abia loc respectiva nunta. Insa, in urma cu 2 saptamani a aflat ca el se casatorise cu alta, desi mai era o luna pana cand trebuia sa aiba loc nunta prietenei mele cu respectivul.

casatorie Cu 2 zile inainte de nunta respectivului, prietena mea l-a sunat, s-au intalnit si totul era perfect, nu ii daduse niciun fel de banuiala... In ziua in care avea loc nunta lui, prietena mea a incercat sa-l sune insa el avea telefonul inchis.

A doua zi dupa nunta, el a sunat-o pe prietena mea si i-a zis ca-i pare rau, dar ca trebuie sa incheie relatia cu ea pentru ca el "acum" are o familie si nu vrea sa se certe cu sotia lui. Prietena mea a crezut ca e o gluma pana in momentul in care a vorbit si cu respectiva la telefon. Pur si simplu nu i-a venit sa creada ca omul cu care urma sa se casatoresca si pe care credea ca il cunoaste de 10 ani de zile (si cu care de 8 ani avea o relatie) este in stare sa-i faca asa ceva.

De atunci (adica de 2 saptamani) nu a mai iesit din casa, este tot timpul trista sau plange si mi-a zis ca niciodata nu va mai avea incredere in barbati si ca prefera sa fie singura decat mintita. Am incercat sa vorbesc cu ea, dar nu pot altceva sa fac decat sa-i fiu alaturi si sa-i impartasesc suferinta.

Parintii ei vor sa o duca la un specialist, dar le-am propus sa mai astepte pentru ca ma gandesc ca intr-un final va reusi sa treaca peste asta. Ea este o fire sensibila si realizez ca a afectat-o enorm acest lucru insa eu nu mai stiu in ce fel sa o mai ajut pentru ca tot ce pot sa fac momentan pentru ea este sa-i fiu alaturi.

Va rog mult de tot,daca se poate sa imi spuneti cum as putea sa-mi ajut prietena pentru ca si eu sufar alaturi de ea si chiar vreau sa treaca peste aceasta intamplare nefericita, cu toate ca realizez ca nu o sa-i fie atat de usor...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.