Setari Cookie-uri

Cele mai celebre saruturi

Atunci cand esti indragostita, simti ca plutesti, ai fluturasi in stomac cand te gandesti la el, iar dintr-o data lumea ti se pare mai buna. Vrei sa ii dovedesti mereu cat de mult inseamna pentru tine si cum ti s-a schimbat viata de cand el a aparut in viata ta

Atunci cand esti indragostita, simti ca plutesti, ai fluturasi in stomac cand te gandesti la el, iar dintr-o data lumea ti se pare mai buna. Vrei sa ii dovedesti mereu cat de mult inseamna pentru tine si cum ti s-a schimbat viata de cand el a aparut in viata ta. Iti doresti sa-i fii mereu in ganduri si cauti mereu trucuri noi pentru a-l innebuni. Sarutul este unul dintre cel mai sexy si intim gest care poate avea loc intre 2 iubiti, uneori reusind sa fie mai intens decat actul sexual in sine.

Suspinam de cate ori vedem ca protagonistii din filme se saruta la sfarsit sau cand paparazzi reusesc sa surprinda vedete sarutandu-se cu nonsalanta.

Sarutul lui Iuda este unul dintre primele saruturi despre care invatam in primii ani de scoala. Dupa ce isi anunta apostolii ca unul dintre ei Il va vinde, Iuda, chinuit de remuscari, pleaca de la Cina cea de Taina dupa ce Il saruta pe Iisus.

O fabula pe care am auzit-o toate in copilarie ne spune povestea unei fete care saruta broaste pentru a-si gasi printul. Daca ar fi existat un pic de adevar in aceasta povestire, multe dintre noi am sta pe balta sarutand broscute.



Lumea desenelor animate este taramul care ne-a permis sa visam cand eram mici, cand papusile erau singura noastra preocupare. Un sarut pe care sigur l-ati incercat multe dintre voi este cel din filmul de desene animate “Doamna si Vagabondul”. Aflati la restaurant, cei doi catei se saruta pentru prima oara deasupra unei farfurii aburinde de spaghetii. Printul o readuce pe Alba ca Zapada la viata printr-un sarut, dupa ce fusese otravita cu un mar fermecat.

Filmele reprezinta o continua sursa de inspiratie: cine nu a imitat-o pe Kim Basinger in numarul de striptease din “9 saptamani si jumatate” sau nu a cantat in ploaie ca Fred Astaire?
Filmul Pe aripile vantului” a fost lansat in 1939, dar si acum la aproape 70 de ani de la aparitie, traim alaturi de Scarlett O’Hara si Rhett Butler unul dintre cele mai pasionante saruturi din istoria Hollywood-ului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.