Setari Cookie-uri

Vedete ghinioniste in dragoste

Sa iti gasesti jumatatea poate fi la fel de dificil ca ghicirea celor 6 numere norocoase la Loto, iar celebritatile nu fac rabat de la aceasta regula.

Sa iti gasesti jumatatea poate fi la fel de dificil ca ghicirea celor 6 numere norocoase la Loto, iar celebritatile nu fac rabat de la aceasta regula.

Viata vedetelor se afla permanent in atentia presei de scandal. Paparazzi urmaresc starurile pas cu pas, iar cand raman in pana de subiecte, se leaga de viata sentimentala a vedetelor care refuza sa isi prezinte publicului jumatatea.

Exista insa si staruri care, desi sunt admirate de milioane de oameni, nu isi pot gasi un iubit.

cameron diaz Cameron Diaz, una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, nu se poate mandri cu viata sa amoroasa. In ianuarie 2007, bomba sexy s-a despartit de Justin Timberlake, iar de atunci niciun barbat nu a mai reusit sa ii puna inima pe jar. Presa a speculat ca diva ar fi trecut, pentru o scurta perioada de timp, prin patul magicianului Chris Angel si al solistului country, John Mayer, zvonuri negate vehement de actrita.

In 2005, Nicole Scherzinger a fost logodita cu solistul formatiei rock 311, Nick Hexum, dar din cauza succesului neasteptat pe care l-a avut cu Pussy Cat Dolls si a distantei, logodnicul ei a considerat ca este mai bine sa se desparta. Cea mai sexy pisicuta de la Hollywood a umplut de bucurie suflarea masculina cand a declarat ca nu isi doreste sa se implice intr-o relatie sentimentala. Dupa 2 ani in care presa de scandal nu a surpins niciun barbat in preajma exoticei brunetei, la sfarsitul lunii mai, asteptarile au luat sfarsit. Nicole a fost surprinsa tinandu-se de mana cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, dupa circuitul Grand Prix de la Monaco.



jessica simpson Despre Jessica Simpson se stie ca nu este foarte desteapta, dar vedeta a stiut dintotdeauna sa se foloseasca de look-ul sau deosebit pentru a se mentine in atentia presei. Jessica a fost casatorita timp de 3 ani cu Nick Lachey, dupa care a avut parte de 2 relatii trecatoare cu solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, si cu John Mayer. La un an de la despartirea de actualul iubit al lui Jennifer Aniston, Jessica Simpson a decis sa isi incerce din nou norocul in dragoste alaturi de jucatorul de fotbal american, Tony Romo. Desi Jessica sustine ca este foarte indragostita, nu trece zi in care presa de scandal sa nu anunte ca cei doi s-au despartit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.