Setari Cookie-uri

M-am indragostit de barbatul pe care l-am respins

Desi am doar 23 de ani, simt ca viata mea este goala. Stiu ca pentru multe dintre voi poate suna superficial, ca este imposibil ca o fata atat de tanara sa aiba astfel de sentimente, care ar trebui simtite probabil dupa a doua tinerete.

Desi am doar 23 de ani, simt ca viata mea este goala. Stiu ca pentru multe dintre voi poate suna superficial, ca este imposibil ca o fata atat de tanara sa aiba astfel de sentimente, care ar trebui simtite probabil dupa a doua tinerete.

Intr-un singur an, viata mea, odata plina de distractii si iubiri trecatoare a ajuns sa fie seaca, pustie si lipsita de sperante. Ma simt pierduta intr-o lume neprietenoasa si nu reusesc sa vad luminita de la capatul tunelului. Din afara, prietenii care mi-au mai ramas in preajma nu sesizeaza nicio schimbare, pentru ca ma chinui sa fiu aceeasi fata vesela pe care ei o stiu si o apreciaza.

iubire interzisa Am obosit sa ma tot prefac si imi doresc ca EL, cel care ar fi putut sa imi ofere tot ce imi doream, sa revina in viata mea si sa ma iubeasca asa cum o facea odata, cand doar fericirea mea conta pentru el. Stiu ca acum acest lucru este imposibil, dar mi-as dori sa pot intoarce timpul inapoi si sa am curajul de a ramane langa el.

Ne-am cunoscul intamplator, acum cateva veri, intr-un club. Mie imi placea de un prieten de-al lui, dar el, sa-i spunem A., nu stia cum sa faca sa imi capteze atentia. Sansele cu prietenul sau mi-au fost ruinate de el din start. A. venea sa danseze cu mine, eu ii intorceam spatele, venea cu paharul sa dam noroc, eu saream de gatul altui baiat, doar doar o intelege ca nu ma intereseaza. Intr-un final a inteles si a plecat cu coada intre picioare, rusinat si dezamagit.

iuibre interzisa Trecusera cateva saptamani de la intalnirea din club, iar eu uitasem complet de el. Intr-o zi, m-a sunat o prietena buna, incantata ca in sfarsit este indragostita si ca este convinsa ca noul sau iubit este alesul. M-am bucurat pentru ea deoarece stiam ca este o persoana dificila, pretentioasa careia ii este greu sa se implice intr-o relatie. Imi doream acum sa il cunosc si eu pe cel care i-a cucerit inima prietenei mele si care reusise intr-un timp atat de scurt sa o transforme dintr-o fiinta dura si irascibila intr-o persoana dulce si relaxata.

Ne-am dat intalnire la o terasa. Eu am ajuns inaintea lor si imi comandasem ceva de baut. In momentul in care cei doi indragostiti au aparut, am simtit cum cerul cade pe mine. Iubitul era A, tipul insistent din club. Pe fata lui s-a citit surprinderea, la fel ca si in cazul meu. Prietena mea a observat imediat mirarea noastra si ne-a intrebat daca ne cunoastem. Cum nu imi place sa mint, m-am gandit ca este mai bine sa ii spun acum adevarul, decat sa afle mai tarziu si sa o ranesc. I-am povestit pe scurt ca ne-am cunoscut in club, dar am sarit peste detaliile in care el incerca cu disperare sa ma cucereasca. Tot ce conta acum era fericirea ei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.