Setari Cookie-uri

De ce facem alegeri asa proaste cand vine vorba de barbati?

De fraiere ar fi cel mai bun rapuns, dar...daca barbatii ar fi genti sau pantofi, as avea cel mai frumos exemplar la care ar pofti toate domnitele.

De fraiere ar fi cel mai bun rapuns, dar...daca barbatii ar fi genti sau pantofi, as avea cel mai frumos exemplar la care ar pofti toate domnitele.

dde ce Am 25 de ani, varsta la care ar trebui sa imi traiesc viata din plin, sa profit de trupul meu sexy si de barbatii din jurul meu. Cu toate ca stiu ca sunt frumusica, plina de viata si petrecareata, barbatii fug de mine ca al cu coarne de tamaie.

Nu stiu cum reusesc, mi-am pus si prietenele sa ma urmareasca, le povestesc cum decurg intalnirile, doar doar o intelege cineva motivul. La un moment dat, devenisem atat de disperata, incat mi-am calcat pe inima si m-am dus la ghicitoare, convinsa ca as avea farmece facute. Batrana m-a linistit imediat si mi-a spus ca nu imi vrea nimeni raul. Dar totusi, ce se intampla?

In aceste momente de disperare, am facut cele mai proaste alegeri in materie de barbati, de la pitici cheliosi cu un instrument mai mic decat palma mea (pe orizontala, nu pe verticala), pana la barbati insurati sau infactori.

Eram perfect constienta ca nu am nimic in comun cu acesti indivizi, dar eram magulita de atentia lor, incat le-am picat in plasa. Pentru ca nu ma atrageau, le gaseam tot felul de defecte si le dadeam papucii prin sms, dupa care le stergeam numarul de telefon ca sa nu fiu tentata sa ii mai caut.

Am un amic care imi vrea binele si care mi-a spus verde in fata motivul pentru care voi ramane singura daca nu ma schimb cat mai repede:” ESTI DISPERATA, si se vede!” Vorbele lui dure m-au trezit la realitate. Ce sa fac, ce sa fac? Ma aflam in dilema si nimeni nu parea dispus sa ma ajute, sa zaresc si eu in sfarsit luminita de la capatul tunelului.

In lipsa de idei, am facut ce am stiut eu mai bine: am adaugat la colectia de barbati nepotriviti inca unul. Singura diferenta dintre el si pleiada de barbati rai, in adevaratul sens al cuvantului, era ca el era un baiat bun, tandru care imi vroia binele. Stiam ca nu ne potrivim deloc, dar am zis eh, ce am de pierdut daca vad si eu cum e sa fii cu un baiat cuminte? Din pacate, pentru el, s-a indragostit de mine, desi nu pot sa zic ca m-am purtat frumos cu el. Nu ii raspundeam la telefon, ma intalneam cu el doar daca aveam eu chef, iar cand a inceput sa imi faca confesiuni de amor, am zis :STOP! Mi-am luat inima in dinti si i-am marturisit ca eu nu sunt indragostita de el si ca cel mai bine ar fi sa ne despartim. Mi-a dat dreptate si, desi stia de la inceput, ca nu avem niciun viitor impreuna, s-a gandit ca incercarea moarte n-are.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.