Setari Cookie-uri

10 motive pentru a-ti insela iubitul

Daca intrebam pe oricine din jurul nostru daca cunoaste vreun cuplu care sa aiba relatia ideala, veti remarca, cu tristete, ca nimeni nu se regaseste in aceasta descriere

cuplu Daca intrebam pe oricine din jurul nostru daca cunoaste vreun cuplu care sa aiba relatia ideala, veti remarca, cu tristete, ca nimeni nu se regaseste in aceasta descriere. Exista insa perechi care, in viziunea celor din jur, par sa aiba o relatie perfecta, devenind astfel un model, adeseori fals, a cum ar trebui sa arate o relatie sau casnicie fara cusur.

Chiar si asa, aceste cupluri au ajuns la performanta de a fi perfecti in ochii cunoscutilor facand compromisuri, adaptandu-se fiecare la cerintele si dorintele celuilalt si trecand impreuna peste esecuri profesionale sau adulter.
In cele mai multe cazuri, infidelitatea unuia dintre parteneri duce la ruptura iremediabila a unui cuplu, cei doi nefiind in stare sa treaca peste o astfel de tradare. Putini sunt aceia care se gandesc la motivul real care l-a provocat pe partener sa calce stramb, preferand sa dea vina exclusiv pe cel care a ales sa incalzeasca si alte paturi.
Se stie ca rareori barbatii se implica sentimental atunci cand isi insala iubita, ei cautand doar o partida de sex senzational, de care acasa probabil nu mai au parte. La polul opus, majoritatea femeilor nu actioneaza dupa aceleasi principii ca ale barbatilor, preferand sa investeasca sentimente, vise sau sperante intr-o relatie extraconjugala.
In continuare vom face un top al celor mai frecvente motive care le face pe femei sa isi insele partenerii.

sexy 1 Te afli intr-o relatie serioasa ce dureaza de cativa ani, iar actualul tau iubit este singurul barbat cu care ai avut experiente sexuale si esti foarte curioasa sa afli cum este sa faci sex si cu altcineva.

2 Iubitul/sotul este mai mereu plecat din oras, iar tie iti este foarte greu sa fii mereu singura, asa ca te decizi sa cauti pe cineva care sa il inlocuiasca pe iubit in perioadele in care el lipseste.

3 Iubitul tau s-a schimbat foarte mult de la inceputul relatiei: nu se mai ingrijeste, s-a ingrasat 10 kg, bea bere si ragaie fara cea mai mica jena.

4 Ai iesit de pe piata intalnirilor amoroase de ceva vreme si vrei ca barbatii din jurul tau sa iti confirme ca in continuare esti o tipa femecatoare, cu sex-appeal care poate cuceri fara prea multe batai de cap orice barbat ii iese in cale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.