Setari Cookie-uri

Vedetele si violenta domestica

Nimic nu este mai groaznic pentru o femeie decat sa fie batuta de iubitul ei, barbatul care pana odinioara i-a fost alaturi la bine si la greu si care, dintr-o data, isi schimba atitudinea si recurge la cel mai crud mod de injosire: violenta fizica.

Declinul lui Amy a inceput odata cu arestarea sotului Blake, care a fost retinut pentru obstuctionarea justitiei. Ramasa singura, fara cel mai important sprijin emotional, Amy a inceput sa abuzeze de droguri, in scurt timp fiind internata la Urgenta, cu diagnosticul de emfizem pulmonar.
Cand Blake a fost intemnitat, parintii lui Amy Winehouse au fost cei care s-au bucurat cel mai mult de necazul fiicei lor. Motivul: Blake fusese in repetate randuri violent cu solista britanica, lasand-o cu cicatricii si vanatai. Desi ar fi trebuit sa divorteze, Amy a ales sa ramana alaturi de sotul ei, sustinandu-l neconditionat, desi acesta se afla in inchisoare de mai bine de 6 luni de zile.

Stefan Banica Jr este un barbat frumos, elegant, sarmant, care nu a dus niciodata lipsa de femei frumoase, interesante si celebre. Printre cuceririle sale se numara Oana Sarbu, Emilia Popescu, Cristina Topescu, Nadia Comaneci, Mihaela Radulescu si Andreea Marin.




Despre Stefan se stie ca are un temperament cam violent, el lovindu-si doua dintre partenerele de viata. prima care a facut cunostinta cu pumnul cantaretului a fost Cristina Topescu. Atat Banica Jr. cat si actuala vedeta a postului Prima TV au refuzat sa faca vreu comentariu pe aceasta tema.
Presa de scandal sustine ca nici Mihaela Radulescu nu ar fi straina de firea violenta a lui Banica Jr, bataile repetate si infidelitatea acestuia fiind motivele care au dus la divort. Mihaela a negat de fiecare data aceste zvonuri, declarand : “Uitati-va la mine! Am facut sport o viata, credeti ca ar mai fi fost intreg daca ridica mana la mine? Daca in viata lui Stefan a existat o intamplare de genul acesta, si anume Cristina Topescu, nu-I poti pune omului in carca intamplarea aceea legata de toate din viata lui”

Violenta domestica este un fenomen ingrijorator, caruia ii cad prada femeile din jurul nostrum, indiferent de statutul social pe car il au. Poate fi mama ta, sora, prietena sau colega de serviciu. Foarte rar, femeile maltratate au curajul de a-si infrunta sotul si de a face o schimbare majora in viata lor chinuita de batai si injosiri. Din pacate, cei apropiati nu le pot ajuta cu nimic daca ele nu isi doresc cu adevarat sa il paraseasca pe cel care le chinuie in fiecare zi.
Indiferent de motivul pentru care un barbat a ridicat mana asupra ta, tine minte ca nu tu esti de vina, ci el este singurul vinovat, cel care ti-a distrus viata si care va continua sa te terorizeze daca nu faci o alegere cat mai rapid.

Un articol de Roxana Pitic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.