Setari Cookie-uri

Jocuri sexy in 2

Ai chef sa petreci o noapte altfel cu iubitul tau. Te-ai cam saturat de mers in cluburi, uitat la filme, rontait o pizza sau popcorn si adormit imbratisati, asa ca simti nevoia sa condimentezi un pic relatia voastra cu ceva nou. Ce parere ai de cateva jocuri pentru adulti? Da, exista si asa ceva si avantajul este ca le poti pune in practica in intimitate si ca aceste jocuri simpatice pot reprezenta un preludiu mai neobisnuit, dar cel putin la fel de hot ca si cel de pana acum.

Ai chef sa petreci o noapte “altfel” cu iubitul tau. Te-ai cam saturat de mers in cluburi, uitat la filme, rontait o pizza sau popcorn si adormit imbratisati, asa ca simti nevoia sa condimentezi un pic relatia voastra cu ceva nou. Ce parere ai de cateva jocuri pentru adulti? Da, exista si asa ceva si avantajul este ca le poti pune in practica in intimitate si ca aceste jocuri simpatice pot reprezenta un preludiu mai… neobisnuit, dar cel putin la fel de hot ca si cel de pana acum.

Tragerea la sorti


Lasa-ti destinul… erotic in mainile acestui joc plin de fantezie si umor! Ai nevoie de doua pachete de post-it-uri, unul roz si altul galben, si de o palarie. Scrie pe post-it-urile roz actiuni intime precum “saruta”, “maseaza”, “atinge”, “musca”, iar pe cele galbene parti ale corpului: limba, buze, fund… te-ai prins tu! Amesteca toate biletelele intr-o palarie si trageti fiecare cate un biletel galben si unul roz, ce vor compune o actiune pe care celalalt trebuie sa o faca pentru a te satisface. Combinati fiecare cum va place actiunile si partile erogene ale corpului de pe biletel si… bucurati-va de scanteile care incep sa iasa!

Zarurile dorintei

Ti-e dor de un masaj ca la carte sau vrei doar un sarut pasional? Atunci propune-i iubitului acest joc simplu si eficace daca te simti inspirata si romantica. Pentru acest joculet, n-ai nevoie decat de doua zaruri, regula fiind simpla: cine arunca numarul mai mare de pe zaruri, castiga indeplinirea unei dorinte senzuale.

Love-Monopoly


Cine n-a jucat macar o data in viata faimosul joc Monopoly? Ca sa-l castigi, ai nevoie de strategie si talent de om de afaceri, dar, atunci cand vine vorba de Love-Monopoly, toata lumea iese in castig, pentru ca poate fi un joc extrem de complex si amuzant! Aseaza tabla clasica de Monopoly, imparte banii si transforma vechiul Monopoly intr-un preludiu in adevaratul sens al cuvantului. Cum faci asta? Ei bine, aici sunt mai multe modalitati.

Poti transforma “statiile” traditionale, spre exemplu Tenessee, in saruturi, imbratisari, atingeri si orice altceva iti mai trece tie prin cap. Noteaza pe o foaie noile atributii ale fiecarei opriri! De fiecare data cand iubitul tau ajunge in statia sarutului, este obligat sa-ti ofere un sarut ca-n filme sau daca ati stabilit sa aveti o oprire numita “striptease”… stii ce ai de facut daca zarurile jocului de Monopoly te aduc acolo!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.