Setari Cookie-uri

Top 10 idei stupide de sex ca-n filme

Am o mare problema cu filmele. Incepand de la partea cu gloantele care ocolesc ditamai namila de baiat bun, continuand cu arhi-utilizata legenda a Cenusaresei plus variatiuni pe aceeasi tema si pana la scenele de sex (filmate din unghiurile potrivite si cu pauzele de rigoare dintre scene, plus cele 20j de minute de pubilictate preorgasmica) te fac sa te simti mic si negru si sa ai impresia ca viata ta sexuala este dezastruasa.

Am o mare problema cu filmele. Incepand de la partea cu gloantele care ocolesc ditamai namila de baiat bun, continuand cu arhi-utilizata legenda a Cenusaresei plus variatiuni pe aceeasi tema si pana la scenele de sex (filmate din unghiurile potrivite si cu pauzele de rigoare dintre scene, plus cele 20 de minute de publicitate preorgasmica) te fac sa te simti mic si negru si sa ai impresia ca viata ta sexuala este dezastruoasa.

M-am prins eu ca e ceva in neregula inca de la prima experienta sexuala unde am constatat ca trebuie sa ma dezbrac singura. Cum singura? Pai aia din filme se dezbraca reciproc… cica…. Eh, iata alte cateva minciuni ale cinematografiei. Atentie! A nu se incerca acasa!

Locul 10: Nici daca ma pici cu ceara!

Va amintiti de videoclipul lui Ricky Martin – Livin’ la vida loca? Eh, nu putini au fost nebunii care au incercat mai apoi sa puna in practica prajeala cu ceara din clipul cu pricina. Cand cineva te invita sa va ardeti, nu la ceara se refera, asa ca aveti grija! Nu va jucati cu focul.

Ah! Si parca mai era si homosexual!

Locul 9: Spalatul NU dauneaza grav sanatatii!


In “True blood” actorii fac sex cand tipul e murdar de noroi… peste tot. Nu ca ar fi singurii. Mai in toate filmele personajele fac sex cand le este stratul de mizerie mai gros. Dupa ce s-au tarsait prin tot desertul, dupa ce au scapat din caldiri daramate/avioane prabusite/masini zdrobite, dupa ce s-au tavalit prin gunoaie… ii apuca pofta cea mai mare. Nu stiu altii cum sunt, dar eu prefer sa fac un dus inainte de sex si dupa o zi in spatele calculatorului, dar daca m-ar fi fugarit mafia ruseasca?!

Locul 8: Ruptul hainelor


C’mon!!!!!!!!!!!!! Nu stiu, poate erau cumparate la reducere. Insa tot nu merita. Si va fac un calcul simplu: preludiul cu tot cu ruptul hainelor prin filme dureaza cateva zeci de minute, raportat la actul sexual propriu-zis care nu a depasit nici in cele mai bune scene vreo 2-3 minute. Adica spargi tot salariul la shopping si apoi le rupi pentru 2-3 minute de trosneala?

Locul 7: Orgasm simultan de la prima intalnire

Nu cred ca mai sunt necesare comentariile suplimentare. Care-i femeia aia care a avut orgasm (simultan pe deasupra!) cu un partener de la prima trosneala? Majoritatea nu au deloc si ei ne vrajesc ca ar trebui sa fie si sincron?!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.