Setari Cookie-uri

Nu in seara asta, iubitule, scriu pe blog

Un studiu Intel realizat in SUA a aratat luna aceasta faptul ca 49% dintre femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani ar renunta mai degraba la sex pentru doua saptamani, decat la internet pentru aceeasi perioada. Doar 39% dintre barbatii din aceasta categorie de varsta ar da sexul pe bloguri sau jocuri online! Cu cat inainteaza in varsta, cu atat femeile sunt mai diferite de barbati: 52% dintre femeile intre 35 si 44 de ani ar renunta mai degraba la sex decat la surful pe net, pe cand doar 23% dintre barbatii de aceeasi varsta ar renunta la sex pentru net.

Un studiu Intel realizat in SUA a aratat luna aceasta faptul ca 49% dintre femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani ar renunta mai degraba la sex pentru doua saptamani, decat la internet pentru aceeasi perioada. Doar 39% dintre barbatii din aceasta categorie de varsta ar da sexul pe bloguri sau jocuri online!

Cu cat inainteaza in varsta, cu atat femeile sunt mai diferite de barbati: 52% dintre femeile intre 35 si 44 de ani ar renunta mai degraba la sex decat la surful… pe net, pe cand doar 23% dintre barbatii de aceeasi varsta ar renunta la sex pentru net.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.