Setari Cookie-uri

Top 5 Mituri in Dragoste

Din dorinta de a iubi si de a fi iubite, la randul nostru, ajungem sa cream adevarate povesti fabuloase in jurul unor fapte mai mult decat graitoare. Daca tipul care ne bantuie noptile de cateva saptamani nu ne suna, ne imaginam ca este un romantic si un timid incurabil, ce asteapta doar sa-si ia inima in dinti si apoi sa ne copleseasca cu dovezi de iubire si cuvinte pline de afectiune. Iubirea este un adevarat labirint mitic, asa ca haideti sa descifram impreuna cele mai cunoscute "povesti" !

Din dorinta de a iubi si de a fi iubite, la randul nostru, ajungem sa cream adevarate povesti fabuloase in jurul unor fapte mai mult decat graitoare. Daca tipul care ne bantuie noptile de cateva saptamani nu ne suna, ne imaginam ca este un romantic si un timid incurabil, ce asteapta doar sa-si ia inima in dinti si apoi sa ne copleseasca cu dovezi de iubire si cuvinte pline de afectiune. Iubirea este, uneori, un adevarat labirint mitic, asa ca haideti sa descifram impreuna cele mai cunoscute povesti!

5. Daca nu ma cauta, inseamna ca este timid.


Dupa o intalnire ce a decurs minunat – din punctul tau de vedere -, el iti spune : "Ne auzim zilele astea, da, frumoaso ?", iar tu te topesti toata, in asteptarea telefonului magic ce va declansa o adevarata poveste de dragoste. Insa zilele trec si, asa cum spune cantecul, telefonul nu mai suna... Din dorinta de a te proteja pe tine insati, subconstient, incepi sa tesi o adevarata panza de scuze pentru care el nu te-a sunat : e ocupat, e timid, poate este in spital, a avut un accident, il intimidezi...

Adevarul :
Chiar daca, intr-un caz dintr-o mie, se poate intampla ca vreunul dintre motivele de mai sus sa fie, intr-adevar, intemeiate, in cele mai multe dintre cazuri faptul ca nu te suna la cel mult trei-patru zile, hai sa spunem o saptamana, de la ultima intalnire inseamna un singur lucru – nu este interesat sa aiba o relatie cu tine. Suna dur, nu-i asa ? Cu siguranta, insa mai bine o afli de la noi decat mai tarziu, dupa ce l-ai agasat cu zeci de telefoane, iar el si-a setat profilul astfel incat sa-ti apara mereu invizibil pe messenger.

Atunci cand un barbat este cu adevarat interesat de o femeie, oricat de imatur este acesta, va face tot posibilul pentru a iesi cu ea si a o vedea, indiferent de conditiile meteo, lipsa chefului, durerile de cap si orice alte motive aproape hilare.

4. Nu voi reusi niciodata sa-l uit.

O despartire este, de cele mai multe ori, extrem de dureroasa. In plus, daca relatia a trecut pragul de "indragosteala" si v-ati facut planuri mari impreuna, imaginandu-va un viitor comun si plin de fericire, despartirea este cu atat mai insuportabila. Indiferent ca s-a produs brutal sau gradat, indiferent ca a fost o surpriza tulburatoare sau, din contra, o confirmare a problemelor de cuplu pe care le intuiai, despartirea te poate face sa te intrebi daca vei reusi sau nu sa ii supravietuiesti.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.