Setari Cookie-uri

Intrebari penibile despre sex

Sex in grup, orgasm pe internet, marime si alte intrebari penibile sau cel putin incomode despre sex iata cateva dintre discutiile aprinse pe care le-am gasit pe Lumeaemica!

Sex in grup, orgasm pe internet, marime si alte intrebari penibile sau cel putin incomode despre sex – iata cateva dintre discutiile aprinse pe care le-am gasit pe Lumeaemica!

In ultimii ani, sexul virtual pare sa fi devenit un adevarat trend, stimulat si de relatiile pe internet, care sunt din ce in ce mai frecvente! In strainatate se gasesc inclusiv costume prin care “partenerul” iti poate stimula fiecare particica a corpului de la distanta, doar prin intermediul internetului. Pe forumul Lumeaemica s-a incins o discutie interesanta despre acest subiect:

Ce parere aveti despre sexul pe internet? Dauneaza sau nu?

Dragutzik raspunde: Parerea mea este ca sexul pe internet este echivalent cu masturbarea. Si spun asta pentru ca nu se pot atinge cotele maxime ale placerii practicand acest gen de sex fara a te autostimula!

Winvienna: Sex pe internet nu prea poate...sexul presupune contact fizic intre cele 2 persoane.

Gattita04 are insa alta parere: Nu inteleg de ce ar dauna! Poate numai pentru cei care sunt obsedati de chestia asta…

Sorin merge si mai departe, afirmand ca sexul pe internet si, implicit, masturbarea, sunt foarte daunatoare psihicului si creierului uman.

RaluBebeMic intervine cu un banc despre blonde: Eu ma gandesc ce se intreaba o blonda daca face sex pe net: oare raman gravida daca nu isi pune prezervativ?

Bogdan Mox isi spune si el parerea: Unii barbatii vad placerea adevarata masturbandu-se si nu facand sex cu tot felul de femei. Si, sincer, ii inteleg!

Smar2u pune punctul pe i, povestind despre propria lui experienta sexuala… pe internet: Sexul si internetul sunt cam una si aceeasi! Odata ce ai apucat sa faci cunostinta cu ele, incepe sa iti placa tot mai mult… Asa ca parerea mea este ca se potrivesc de minune una cu alta! Dar partea cu sexul pe internet sta altfel, daca e sa te masturbezi cu webcam-ul in fata, ca nu ar fi sex, ci masturbare – adevarul este unul singur: nu o faci cu oricine, ci o faci cu cineva in care ai incredere deplina si eventual va simtiti amandoi bine facand lucru asta... Dintre toti care ati vorbit pana acum aici pe subiectul asta, vreti sa spuneti ca nu este niciunul dintre voi care nu s-a masturbat in fata camerei web? Eu am facut lucrul asta, dar cu prietena mea, cu care sunt de 4 ani de zile, este exact ce v-am spus mai sus... Fanteziile sunt multe si daca nu experimentezi cate ceva nou in viata ta sexuala, totul o sa devina pana la urma o monotonie totala... Incercati!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.