Setari Cookie-uri

Vreau sa fiu perfecta pentru iubitul meu

M-am indragostit de Mihai acum exact sapte luni. Astazi se implinesc sapte luni de relatie frumoasa, plina de fericire Sau, cel putin, asa pare din exterior, pentru ca eu una nu ma simt chiar atat de fericita.

M-am indragostit de Mihai acum exact sapte luni. Astazi se implinesc sapte luni de relatie frumoasa, plina de fericire… Sau, cel putin, asa pare din exterior, pentru ca eu una nu ma simt chiar atat de fericita.

As fi cu adevarat fericita daca as fi frumoasa. Nu am fost niciodata o fata iesita din comun si, sincer, nu inteleg cum de Mihai, un tip extraordinar de frumos, sociabil, talentat si cu o situatie financiara buna… ce sa mai, perfect… s-a indragostit de mine. Nu spun, poate am si eu calitatile mele, cum ar fi faptul ca sunt o fire deschisa, imi place sa cunosc oamenii, sa-i ascult, sa le dau sfaturi atunci cand sunt in masura, dar in niciun caz nu sunt ca fetele din reviste. Sunt departe de dimensiunile ideale si am cateva defecte fizice foarte vizibile, in special nasul, care e mult prea mare si abdomenul, care e pur si simplu diform.

Sa revin la inceput. Inainte de Mihai, am avut multe relatii si toate s-au terminat dezastruos, fiind de fiecare data parasita. Am suferit mereu si ajunsesem deja, la 25 de ani, cat am acum, sa nu mai cred nici in iubire, nici ca mi se va putea intampla vreodata ceva bun. Visez de mica la ziua nuntii mele, cand voi fi imbracata intr-o rochie de mireasa diafana, iar eu si viitorul meu sot vom fi inconjurati doar de cativa prieteni apropiati, intr-o bisericuta de lemn din sudul Italiei… Dar ajunsesem sa cred ca acestea sunt doar vise, pentru ca aveam ghinion in dragoste. Acum sapte luni, destinul mi-a oferit o sansa unica in viata, apropierea neasteptata si absolut intamplatoare dintre mine si Mihai, iar eu fac si voi face intotdeauna tot ce-mi sta in putinta pentru a pastra aceasta relatie, chiar si cu pretul vietii mele. Ca sa intelegeti mai bine de ce imi doresc sa raman mereu cu el, va voi spune doar ca este cel mai vanat tip din grupul nostru de prieteni, ca toate prietenele mele care l-au vazut au ramas cu gura cascata (la propriu!) si ca seamana cu un actor de la Hollywood. In plus, cred ca si el tine la mine, asa ca este, cu adevarat, o sansa unica in viata.

Mie insa imi este rusine cu trupul meu si stau mereu cu frica-n san, de fiecara data cand il surprind intorcand privirea dupa o tipa foarte decoltata in club sau chiar si pe strada. In ziua de azi, chiar si pustoaicele de 16 ani se imbraca foarte sexy si sunt disponibile, ca sa ma exprim elegant, iar eu ma simt amenintata din toate directiile. Asa ca n-am stat degeaba si, cu putin timp inainte de a incepe, propriu-zis, relatia, cand simteam ca se coace ceva, am inceput sa merg la fitness, solar, cosmetica si mi-am facut tatuaje semipermanente la sprancene si buze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.