Setari Cookie-uri

De la vis la realitate

Viata m-a invatat ca in calea succesului exista mereu incercari care te pandesc la colt si asteapta sa iti zdruncine moralul.

Viata m-a invatat ca in calea succesului exista mereu incercari care te pandesc la colt si asteapta sa iti zdruncine moralul.

Am atatea idealuri, imi doresc sa le ating pe toate si nu incetez nici o clipa sa visez. Multi iti vor spune ca nu ai sa reusesti si multi iti vor spune ca nu poti pentru ca isi proiecteaza incapacitatea lor pe tine.

Ce cautam in fiecare zi?

Fericirea capata valente diferite pentru fiecare dintre noi. Fie ca iti doresti bani, fie ca iti doresti sa ai succes in viata sentimentala, fie ca iti doresti sa reusesti pe plan profesional intotdeauna exista o cale sa ajungi sa iti indeplinesti idealurile. Multi oameni sunt obisnuiti sa spuna nu se poate sau incearca cai care nu functioneaza. Stiu, flexibilitatea e o abilitate care ne lipseste de multe ori.

Cum faci fata evenimentelor care apar cand te astepti mai putin in drumul spre visul tau?
Ai decis ce vrei de la viata, stii exact unde vrei sa ajungi?
Cum te vezi?
Ce vizualizezi in fiecare zi?
Te lasi la mana destinului sau stii exact ceea ce vrei sa obtii in viitor?


Hai sa-ti dau un exemplu: Ma trezesc dimineata si fac meditatie, inchid ochii si vizualizez.
Psiholog, trainer, afacere proprie. Calatorii, pian, calarie, dansuri de societate. Casa, masina, plantatie de lalelele, crescatorie de fluturi. Relatie sanatoasa, rezolvarea tuturor problemelor, dezvoltare personala continua.

Bun. Hai sa-ti spun ceva. Daca ii intrebi pe oamenii din jurul tau care e visul lor in viata sa nu fii surprinsa cand vei descoperi ca multi habar nu au ce vor. Eu ma intreb: Cum sa obtii ceva ce nici macar nu ai definit? S-ar putea sa-ti dai seama ca oamenii care cu adevarat au realizat ceva in viata, pe plan material, afectiv, profesional poate chiar au dat o definitie fericirii lor.

Ce inseamna fericirea pentru tine? Care sunt evenimentele, lucrurile, persoanele care ti-ar aduce implinire in viata?

Daca ma intrebai acum o vreme ce vreau de la viata eram si eu la ca si tine, fara directie, sau cu o idee vaga a ceea ce imi doresc. Stiu: din pacate e din ce in ce mai frecventa aceasta situatie. Ce putem face sa iesim din ea?

Am sa-ti spun ca pasul numarul 1 pentru a obtine ceva in viata este sa ai un vis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.