Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiile si zonele erogene

Te pregatesti pentru o intalnire pasionala cu persoana de care iti place mult si vrei sa faci o impresie deosebita, ca sa nu te mai poata uita? Doresti sa revitalizezi viata sexuala a cuplului vostru?

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro


Te pregatesti pentru o intalnire pasionala cu persoana de care iti place mult si vrei sa faci o impresie deosebita, ca sa nu te mai poata uita? Doresti sa revitalizezi viata sexuala a cuplului vostru?

Caracteristicile zodie persoanei iubite si ale tale te pot ajuta sa iti vina idei foarte bune de pus in practica.
Descrierile sunt facute pentru cele 12 zodii, dar daca cunosti plasarea planetei Venus in harta natala atunci sa citesti si acea descriere, deoarece Venus are importanta mare.

Zodia Berbec (si Venus in Berbec)

Zona erogena: Fata si buzele. O atingere pe obraji si un sarut si sunt cuceriti! O sa remarcati ca femeile din zodia Berbec utilizeaza des rujul rosu, acordand astfel in mod inconstient atentie zonei lor erogene: buzele. Pielea fetei lor are o sensibilitate deosebita.

Zodie de foc: simtul cel mai dezvoltat: vizual. Are nevoie de stimulare vizuala prin striptease, lumanari, focul din semineu. Un factor foarte important in stimularea sa erotica este aspectul fizic exterior, imbracamintea sexy si provocatoare, in cazul femeilor rujul, fotografii erotice, filme erotico-sexuale, expresia placerii pe fata persoanei iubite in timpul actului sexual.

Zodia Taur (si Venus in Taur)

Zona erogena
: Gatul. Acesti nativi considera un sarut pe gat mult mai excitant decat un sarut pe buze. In secret sunt sedusi de filmele cu vampiri.

Zodie de pamant: simtul cel mai dezvoltat: olfactiv. Are nevoie de stimulare olfactiva prin parfumuri fine, pentru femei mirosul florilor, diferite mirosuri care ii starnesc, de exemplu: fanul proaspat cosit, flori de primavara, un parfum anume; foarte important este mirosul corpului partenerului(ei), al parului partenerei; Este bine sa planificati o intalnire unde sunt mirosuri placute in mediul inconjurator.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc