Setari Cookie-uri

Top 5 cele mai interesante stiri legate de sex din 2009

Chair daca am pus punct anului 2009 nu ne putem stapani sa nu rasfoim putin arhivele ziarelor virtuale in cautarea titlurilor care ne-au sustinut interesul anul trecut. Desi fiecare domeniu a avut portia sa de titluri demne de prima pagina, stirile ce tin de domeniul sexului au reusit inca o data sa atraga atentia unui public extrem de variat. Va prezentam in paginile ce urmeaza stirile cele mai interesante din anul 2009 ce utilizeaza acest subiect.

Chair daca am pus punct anului 2009 nu ne putem stapani sa nu ‘rasfoim’ putin arhivele ziarelor virtuale in cautarea titlurilor care ne-au sustinut interesul anul trecut. Desi fiecare domeniu a avut portia sa de titluri demne de prima pagina, stirile ce tin de domeniul sexului au reusit inca o data sa atraga atentia unui public extrem de variat. Va prezentam in paginile ce urmeaza stirile cele mai interesante din anul 2009 ce utilizeaza acest subiect.

5. Prezervative ineficiente

In noiembrie 2009 aproximativ un milion de prezervative contrafacute au ajuns pe piata din China, ne informeaza cotidianul britanic The Times.

Prezervativele produse ilegal intr-o fabrica din China nu respectau normele de siguranta astfel incat nu puteau sa ofere protectia necesara impotriva sarcinii si impotriva BTS-urilor. Conform autoritatilor angatii foloseau ulei vegetal pentru a lubrifia prezervativele si le ambalau fara a folosi vreo tehnica de sterilizare.

Exista o lista lunga de produse de care falsificatorii ar trebui sa se tina deoparte insa prezervativele se posteaza probabil undeva in capul listei. Desi prezervativele in discutie nu au depasit granitele tarii, acest eveniment ingrijorator ne-a reamintit cat de important e sa ne orientam spre marcile cunoscute atunci cand cumparam astfel de produse.

La inceputul lunii decembrie problema prezervativelor ineficiente a fost adusa din nou in atentia publicului cand in campusul Universitatii Cambridge au fost descoperite prezervative noi gaurite cu ajutorul unui ac. Problema a fost observata de o studenta ce a cumparat prezervativul dintr-un magazine din campus. In urma anchetei, politia britanice a descoperit ca mai mult de jumatate din prezervativele din acea cutie fusesera intepate, anunta cu ingrijorare Daily Mail.

4. Barbatii din Suedia considera infectiile cu BTS-urile un semn de virilitate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.