Setari Cookie-uri

Divortata la 20 de ani

Cand timpul trece, odata cu el dispare si durerea ramanand doar amintirile, singurele marturii ale unor clipe care au existat cu adevarat. Cand auzeam ca adolescenta este asociata cu momentul descoperirilor, naivitate, iubiri trecatoare, ma inversunam cumplit. In special datorita faptului ca tocmai implinisem 19 ani; ma simteam matura, ce mai trecusem de etapa experimentarilor. Cat de naiv

Cand timpul trece, odata cu el dispare si durerea ramanand doar amintirile, singurele marturii ale unor clipe care au existat. Cand auzeam ca adolescenta este asociata cu momentul descoperirilor sau al iubirilor trecatoare, ma inversunam cumplit. In special datorita faptului ca deja implinisem 18 ani; ma simteam matura, ce mai, trecusem de etapa experimentarilor.
Mai aveam doar cateva luni pana cand terminam liceul si asteptam admiterea la facultate. Mi-am ales turismul, deoarece mereu mi-au placut geografia, calatoriile. Un loc special il ocupa marea. Dar in lipsa valurilor marii, ma multumeam si cu o plimbare pe malul lacului din Herastrau. Dupa orele de la scoala imi placea sa imi pun castile in urechi si sa mai poposec putin prin parc.

Asa l-am cunoscut pe el. Un tip atragator, inalt, brunet care se juca cu cainele lui labrador in parc. De aici pana la primul pas, n-a mai lipsit mult. Privirile ni s-au intalnit iar el a venit la mine zambind: “Poti sa te apropii, n-o sa te muste, ai incredere!”. Am aflat ca-l cheama Bogdan, iar catelul, Tabo era de fapt al surorii lui. Am facut cunostinta si am mai petrecut impreuna o ora, discutand. Am aflat ca el era in anul III la Universitatea de Jurnalism. Desi era din Ploiesti, venise in Bucuresti special pentru studii. Mi-a povestit ca locuieste singur, deoarece parintii lui sunt despartiti si mama lui a ramas in Ploiesti. Sora lui casatorita in Bucuresti, l-a rugat sa aiba grija de Tabo pentru 2 zile, ea fiind plecata din oras. Desi as fi vrut sa mai stau, am preferat sa pastrez putin distanta. Eram de fapt destul de atrasa de el si nu doream sa observe. Am facut schimb de numere de telefon si a ramas ca ne mai intalnim.

A doua zi, primesc deja un mesaj; urma sa ma astepte cand ies de la cursuri.La simplul gand ca o sa-l revad atat de repede, nu mai aveam stare. Ne-am intalnit si am plecat sa ne plimbam. Mainile noastre s-au atins timid si nici nu stiu cum am ajuns la el in brate pentru prima data. M-au cuprins o multime de fiori si singurul meu gand era ca acel moment sa dureze cat mai mult. A fost dragoste la prima vedere pentru amandoi. Daca in prima zi cand ne-am cunoscut am fost destul de retrasi, de data asta a urmat si primul sarut. Mi-a marturisit ca el ma observase primul si nu stia cum sa faca sa ajunga mai repede in preajma mea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.