Setari Cookie-uri

Top 10 greseli la prima intalnire

Prima intalnire iti poate da mari batai de cap. Iti doresti ca totul sa mearga perfect, mai ales ca ai ramas cu gandul la el din prima zi in care l-ai cunoscut.

Prima intalnire iti poate da mari batai de cap. Iti doresti ca totul sa mearga perfect, mai ales ca ai ramas cu gandul la el din prima zi in care l-ai cunoscut. De aceea esti foarte emotionata, iti pui o multime de intrebari si speri sa faci o impresie cat mai buna. Insa, inainte incearca sa te relaxezi si sa eviti cele mai frecvente 10 greseli de la prima intalnire.

1. Prea sexy

Ai vrut sa-l dai pe spate la propriu cu tinuta aleasa si…chiar ai reusit. Dar nu la modul pozitiv. Chiar daca barbatii sunt innebuniti dupa formele feminine, nu trebuie sa ii dezvalui un decolteu generos chiar de la inceput. Nici cu machiajul nu exagera, lasa rujul rosu si genle false pentru alta data. Altfel, s-ar putea sa lasi o impresie gresita. Daca doresti sa il impresionezi placut si sa mai existe si o a doua intalnire ai grija la vestimentatie.

2. Esti ca o carte deschisa

Este foarte bine sa fii vorbareata si deschisa. Insa, ai grija ce subiecte abordezi. Nu te apuca sa-i povestesti trecutul tau, presarat cu detalii picante. Chiar daca vrei sa-i dovedesti ca esti o tipa deschisa, lipsita de prejudecati, pastreaza putin mister si pentru...alta data. Inca nu va cunoasteti, poate el o sa creada ca esti foarte greu de multumit, iar daca te-ai plans si de prestatia in pat a fostului, clar risti sa-l sperii de tot.

3. Tabieturi

Nu este nici un capat de tara daca esti o fumatoare; se poarta. Problema este ca, daca nu il cunosti suficient, si nici nu stii daca fumeaza sau nu, trebuie sa fii atenta. Sa presupunem ca te-a invitat la un restaurant elegant. Sa nu ai impresia ca esti seducatoare cu un pahar de wisky intr-o mana si tigara in celalata. Daca ii mai servesti si un fum lung de tigara, ca sa-i reamintesti ca ii esti alaturi, sa nu te miri daca intalnirea voastra se va rezuma brusc doar la 45 de minute.

4. Alo?

Prima intalnire are o importanta deosebita. De ea depinde relatia voastra care ar putea incepe, daca lucrurile merg bine. De aceea, raspunde la telefon doar daca este necesar. Nu trebuie sa iti inchizi telefonul, dar nici nu e cazul sa te intinzi la vorba un sfert de ora sau sa butonezi intr-una mesaje. Nu e cazul sa-i dovedesti ca esti o persoana chiar atat de ocupata, cand de fapt vrei sa pari doar mai interesanta. O sa creada ca nu-l interesezi si ca tragi de timp ca sa poti pleca mai repede.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.