Setari Cookie-uri

Sex pe nepusa masa

Cine dintre voi (femei, va rog) prefera sa faca sex pe apucatelea asa, fara cel mai mic avertisment, sa arunce prima piatra.

Cine dintre voi (femei, va rog) prefera sa faca sex pe apucatelea asa, fara cel mai mic avertisment, sa arunce prima piatra.

Au! Care m-a lovit?

Tu, domnisoara?

Asculta bine la mine: dimineata, cand te trezesti chiauna si nu vezi bine drumul catre filtrul de cafea, tu ai chef de sex?

Serios?

Dimineata, cand poftesti sa bei o cafea, sa fumezi o tigara, sa faci pipi, sa te speli pe dinti, sa mananci… pentru numele lui Dumnezeu!!! ... tie atunci iti arde mai tare de trosneli?

Ei bine, mie nu. Dar sunt destul de sigura ca barbatii te vor aprecia. Fiindca aceasta categorie de oameni isi doreste tare mult sa faca sex oriunde altundeva mai putin in pat. Si la orice ora mai putin la orele la care se face sex.

Par example:

O dimineata tipica: eu am chef de cafea, el are chef de zbenguiala. Finalul diminetii: eu imi beau cafeaua singura, iar el pleaca nervos. Si ar fi atat de simplu daca dimineata m-as trezi in miros de cafea proaspat pregatita… (Alexandra)

Nu v-am convins? Nu-i nimic, mai avem si alte pareri:

In general, dimineata nu este tocmai momentul potrivit pentru sex. In opinia mea, nu se poate intampla nimic fara un dus racoritor inainte, spalat pe dinti si… eventual o cafea aromata dupa. In plus, in primele ore ale zilei timpul este foarte limitat; alarma ne anunta ca e vremea sa ne grabim la job si toaleta de dimineata, este de asemenea foarte importanta. Cu siguranta, sexul de dimineata este perfect doar in filme, cand ea se trezeste cu o coafura impecabila, iar el o saruta afectos, imbratisand-o tandru. Realitatea este diferita si mai greu de adaptat la un scenariu asemanator, cat mai placut pentru ambii parteneri. (Elena)

Sexul nu strica niciodata la casa omului, insa noaptea nu strica niciodata nimic. Fara cafea care sa te ajute in ce camera esti, fara apa de la dus care sa te invioreze, fara pasta de dinti care sa-ti improspateze respiratia, fara intuneric care sa mai ascunda din toata splendoarea celor cateva kilograme in plus sau in minus, fara draperii care sa creeze senzatia de intimitate, sexul parca isi pierde din farmec si nu te mai simti atat de dezirabila si irezistibila in ochii umflati de somn ai partenerului. Sexul dimineata… este da, fantastic de placut dupa ce ai facut toate acestea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.