Setari Cookie-uri

Femeie, caut fericirea. Dau la schimb singuratatea

Traiesc intr-o lume creata de mine, presarata cu sentimente de apreciere pentru toti cei din jurul meu. Si totusi ma simt singura. Nu traiesc pentru ziua de maine, dar simt ca viata mea este limitata. Este o bariera invizibila peste care nu pot trece. Imi lipseste iubirea. Am tot dar imi lipsesc multe, primesc iubire dar nu simt dragoste, iubesc clipa dar ma gandesc la viitor, colorez vorbe dar le tin doar pentru mine.

Traiesc intr-o lume creata de mine, presarata cu sentimente de apreciere pentru toti cei din jurul meu. Si totusi ma simt singura. Nu traiesc pentru ziua de maine, dar simt ca viata mea este limitata. Este o bariera invizibila peste care nu pot trece. Am tot dar imi lipsesc multe, primesc iubire dar nu simt dragoste, iubesc clipa dar ma gandesc la viitor, colorez vorbe dar le tin doar pentru mine. Imi lipseste iubirea.

Femeie, caut fericirea: Mi-este frica sa iubesc


Femeie, caut fericirea


Da, mi-este frica sa iubesc. Romantica incurabila, pasionala si sentimentala. Iubesc cu toata inima si gandesc cu sufletul. Vad calitatile celorlalti si ascund defectele. Dar cand este vorba despre relatii, ma sperii si imi pierd cumpatul. Am suferit prea mult si nu vreau sa mai sufar. Imi veti spune ca dragostea doare. Inteleg asta. Dar nu vreau doar durere. Nu mai vreau sa pun punct si sa o iau de la capat. Nu mai vreau sa fiu un pasager pierdut in notiunea timpului.

La fiecare relatie esuata imi calculam posibilitatile de a fi fericita: introduceam in ecuatie fiecare zambet si scadeam fiecare lacrima plina de amar. Vesnic optimista inmulteam cu amintirile fericite. Fara rost. Rezultatul dadea cu minus, in timp ce posibilitatile de a fi fericita erau in scadere si inca sunt.

Fericirea, o himera in singuratate: Mi s-a spus sa astept dragostea


Femeie, caut fericirea


Am cautat fericirea ani la randul, dar nu am gasit-o. In schimb am dat numai peste amagire si durere. Mergeam pe trotuar si ma asteptam ca la fiecare colt de strada sa ma astepte Cupidon. Era doar o iluzie, Cupidon nu stia de mine. Am incetat sa mai caut. Poate ca dragostea nu este de mine sau poate ca eu nu sunt de dragoste.

Fericirea, o himera in singuratate: Optimismul nu se transforma in pesimism, iar eu inca nu imi accept singuratatea. Mi s-a spus sa astept dragostea. Doar ca am obosit. Am obosit sa stau cu ochii cat cepele si sa ma uit si in stanga si in dreapta dupa dragoste. M-am uitat cu atentie la trecut, nu am gasit nimic. Prezentul nu suna nici el prea promitator. Merg mai departe catre viitor in timp ce imi accept eticheta de femeie singura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.