Setari Cookie-uri

Te-ai maritat cu sufletul tau pereche? Cum sa-i dai suflet relatiei tale

Descopera cum sa recunosti daca te-ai casatorit cu sufletul tau pereche si indiferent daca da sau nu, afla cum sa-i dai suflet relatiei cu partenerul de viata:

In viziunea lui Sheri si Bob Stritof (experti ai revistei About.com Marriage si avand o frumoasa casnicie de peste 48 de ani) exprimata intr-un articol publicat in revista About.com Marriage , sunt insa cateva semne care te pot ajuta sa recunosti daca esti casatorita cu sufletul tau pereche:

Intai de toate, pentru a ajunge sa-ti cunosti si sa-ti recunosti sufletul pereche, trebuie mai intai sa te cunosti si sa te recunosti pe tine. Vei atrage sufletul pereche in preajma ta, in momentul in care ajungi la un stadiu drept de multumire si iubire fata de tine insati.

Casatoriile intre sufletele pereche sunt relatii puternice, bazate in principal pe energie pozitiva si pe armonie. Astfel de casnicii ar trebui sa fie casnicii sanatoase, pasionale si echilibrate si sa dea posibilitatea celor doi parteneri sa realizeze multe lucruri impreuna, dar si individual. suflete pereche

Citește și:

In cazul acestor casatorii, sunt de parere Sheri si Bob Stritof, cuvintele precum intimidare, manipulare sau abuz nu-si au rostul si nu ar trebui sa existe. Intr-o casnicie cu sufletul pereche, te vei simti acceptat asa cum esti, iar celalalt nu va incerca sa te schimbe. Sufletul tau pereche iti va fi sot, iubit, dar si cel mai bun prieten, persoana care te cunoaste cel mai bine, te provoaca zi de zi si aduce la lumina tot ceea ce exista mai bun in tine. Pasiunea exista in aceste casnicii si se va mentine si de-a lungul timpului.

Totodata, intr-o casnicie, ar trebui sa existe sentimentul de siguranta la gandul ca celalalt iti este alaturi in viata. Conexiunea existenta intre sufletele celor doi este puternica, iar adeseori ai impresia ca celalalt te cunoaste si vede ceea ce exista inauntrul tau mai bine decat o faci tu. Simti ca vezi in interiorul celuilalt si el simte ca vede in interiorul tau si va puteti conecta cu usurinta la celalalt. Iar undeva, in dreptul inimii, alaturi de dorintele si interesele proprii, ai la vedere dorintele si interesele celui drag. Fiecare dintre cei doi are grija de inima celuilalt.

Citește și:

Stii ca te-ai casatorit cu sufletul pereche in momentul in care simti ca aceasta casnicie este menita sa se intample in mod natural, firesc, pentru ca asa iti spune inima si asa trebuie sa se intample. Crezi, la fel ca si celalalt, ca ai facut alegerea vietii tale si ca nu ai fi putut alege mai bine sau ca nu exista un altul ca cel pe care il iubesti. Inainte de toate, relatia de casnicie, pentru cei doi soti deopotriva, trebuie sa aiba intaietate asupra celorlalte lucruri. Stii ca sotul tau este sufletul tau pereche in momentul in care te trezesti dimineata, chiar si dupa 15 ani de casnicie, si privesti cu dragoste si afectiune la celalalt ca si cand nu v-ati fi cunoscut de mult timp. Stii ca este sufletul tau pereche, daca il cunosti emotional si intelectual pe celalalt si stiindu-i defectele le accepti firesc, cunoscandu-va diferentele existente intre voi, inveti sa le respecti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.