Setari Cookie-uri

Viata dupa infidelitate

Toate povestile de dragoste incep cu o privire.

Toate povestile de dragoste incep cu o privire. O privire aruncata pe furis care spune mai mult decat o suta de cuvinte. Urmeaza prima intalnire, cea mai importanta care ne face sa ne comportam din nou ca la adolescenta. Nu mai conteaza experienta. Toate palesc atunci cand simtim fluturi in stomac si nu mai stim ce sa zicem.

Asa am patit si eu. Nu a fost prima data cand m-am indragostit, dar de data asta am crezut ca va fi diferit. Totul a debutat dintr-o data. Din cunostine, ne-am trezit iubiti, tinadu-ne de mana. Cum il cheama? Nu mai are importanta acum. Bine, sa-i spunem Adi. Ne stiam din priviri dar o prietena ne-a facut cunostinta intr-o seara. Mai bine as fi ramas acasa! Da, in seara aia eu trebuia sa stau in fata calculatorului, sa urmaresc serialul meu preferat. Dar nu, pana la urma m-am lasat convinsa de prietenele mele si am iesit la o petrecere. Acolo era si el. Am facut cunostinta, apoi am vorbit toata seara. Vorbele, bineinteles s-au transformat repede in flrturi.

Citește și:


sursa foto: shuttesrstock.com

Ce a urmat? Bineinteles, nu cred ca o sa va surprinda foarte tare. Ne-am intalnit inca de a doua zi si am devenit nedespartiti. Unde mergeam eu, era si el prezent si viceversa. In ochii tuturor paream cuplul perfect si toate fetele ma invidiau spunandu-mi ca mi-am gasit sufletul pereche. Oare? Asa am crezut si eu pentru un timp. El parea sa fie cel pe care il asteptasem sa vina. Galant si glume, cu un simt al umorului deosebit; radeam impreuna si nici nu simteam cu trece timpul. Am inceput sa petrecem foarte mult timpul impreuna. Cand la mine, cand la el, cand la restaurant sau la petreceri. Amandoi aveam in comun pasiunea pentru calatorii. Asadar, dupa cateva scurte escapade prin tara ne-am planuit o deplasare in afara granitelor. Praga, am propus! Poate nu este cel mai romantic oras, insa eu dintotdeauna mi-am dorit sa ajung acolo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.